woensdag 30 mei 2018

Computer koeler

Een gemiddelde processor produceert W aan hitte ( maximaal). Bij een te hoge temperatuur begeven bepaalde onderdelen in de computer het door o. Computer koeler Winkel Online - Goedkoopste Computer koelers en elektronica winkel online, behalve Computer koelers vind u op onze site ook 170. Koeling is de oplossing van Conrad.


Daaronder vallen natuurlijk computers , maar ook huishoudelijke machines als de wasmachine en de koelkast.

In veel gevallen biedt Conrad de oplossing wanneer u losse koelonderdelen nodig hebt. De König CPU koelpasta zilver dient in kleine hoeveelheid te worden aangebracht op de CPU voordat de CPU koeler wordt geplaatst… Meer. Geschikt voor: Computer behuizing, Soort: Koeler , Ventilator diameter: cm.


Veel processoren worden geleverd met een koeler. Met de arctic koeling pasta MX-van Hama voorkom je overhitting van belangrijke onderdelen in je computer. Dit is water-, lucht- of thermo- elektrische koeling. TXReplacement Ball Bearing Fan (also includes a TXto LPadapter).


Suitable for: Computer case, Noise level (high speed): dB.

Colour of product: Black. Gebruik je een andere koeler , kijk dan in de handleiding. Haal de ventilatorstekker los van het moederbord en maak ruimte om de processor. Verwijder eventueel het geheugen als het te dicht op de processorkoeler is geplaatst. In bepaalde omstandigheden lukt het computers niet meer om de hardware voldoende af te laten koelen.


Daardoor zal het oververhit raken. De computer kan dan te maken krijgen met allerlei problemen. U kunt dan denken aan crashes van het systeem, de computer start automatisch opnieuw op of rare foutmeldingen die . Elke pc heeft een goede koeling nodig. Als u qua hardware het neusje van de zalm in huis hebt gehaald kan je beter zorgen voor een goede koeling.


Deze zat standaard in een OEM pc van Packard Bell. Rechts op de eerste foto ziet u de backplate voor mon… € 00. Normaal is hij ook mooi stil, maar zodra hij flink werk moet verzetten, zoals bijvoorbeeld bij video-bewerking, dan gaat de processor koeling steeds meer lawaai maken. Is hier iets aan te doen?


Een CPU koeler zorgt ervoor dat de processor in jouw computer niet te heet wordt. Dit betekent dat de componenten in jouw computer zo heet kunnen worden, dat ze smelten.

Gelukkig biedt een CPU koeler de oplossing. Een processor produceert namelijk ongeveer watt aan warmte. Een ventilator in een computer installeren.


Computers zijn complex stukjes technologie met talloze componenten die allemaal goed moeten werken. Ventilatoren zijn een essentieel onderdeel van elke computer , aangezien ze zorgen voor een. Moet je een koeler plaatsen zodat de koeler naar buiten blaast of naar binnen blaast (Ik heb koelers ). Vind pc ventilator op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts