vrijdag 11 mei 2018

Jaga prijslijst 2016

Klik hier om de prijslijst van losse Jaga componenten te downloaden. Aangezien productontwikkeling een continu proces is, zijn alle vermelde gegevens onder voorbehoud van wijzigingen. Vervangt alle bestaande prijslijsten. Welke Jaga radiator past het best in jouw interieur?


Strada convectoren voor wandmontage aan groothandelsprijzen.

Maximale afstand voor aansluiting. Enkelzijdige aansluiting, hoogte en 11. Dubbelzijdige aansluiting. Breedte en Hoogte en 11.


Radiatorendiscounter biedt de laagste prijs garantie op alle Jaga radiatoren. Deze radiatoren worden geleverd inclusief volledige garantie en met advies op maat! Grootste assortiment Jaga radiatoren online. Klantenservice beoordeeld met een 9.

Alle A-merken scherp geprijsd! Warmte met symboolwaarde. Geïnspireerd op een kindertekening van een stralende zon.


Bij de Iguana Aplano zijn de slanke driehoekige buizen in een recht vlak naast elkaar geplaatst. Strakke eenvoud met een warm gevoel, beter kun- nen we de Iguana Aplano niet omschrijven. Ook verkrijgbaar in plus versie voor lage . De Jaga Energy Saver avant la lettre, de klassieker onder de wandradiatoren. Eenvoudig te monteren bekleding met het universeel bekende, horizontaal gelijnde voorpaneel.


Compacte en handzame verpakking. Low-H2O technologie met supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager. Hi, Ik las in de folder van Jaga dat hun Low Hradiatoren (=convectoren) via een Low-Hwarmtewisselaar geoptimaliseerd zijn voor lage keteltemperaturen. Houdt dit in dat ik Low Hradiatoren kan combineren met vvw op dezelfde condensatieketel (en in hetzelfde circuit) ? Achter het Briza-comfortsysteem schuilt de inge- nieuze Low-H2O-techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem.


Alsof je de kracht van een Jaga Ventilo in een slanke designradiator hebt gestopt. Uponor Meerlagenleidingsysteem. Aanwijzingen bij de actuele prijslijst.


De vermelde gereedschapsprijzen zijn nettoprijzen.

Nefit cv ketels zijn het meest bekend in Nederland. Jaga onderblokken Mx draadaansluiting. Nefit hr ketels of nefit vr ketels hebben een hoge kwaliteit en zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. De nefit cv ketel kan je bij CVtotaal bestellen en deze worden uit voorraad geleverd.


We hebben altijd de meest recente Nefit Trendline en Nefit Topline modellen . Prijzen exclusief btw en enkel geldig in België. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, vraag er naar in je. Van Marcke Inspirations showroom of Big Blue Point.


Dynamic Boost Effect is een speciaal voor. Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres! DBE configurator of wil je nagaan hoeveel DBE units je. Op deze prijslijst van Jaga geven wij een korting van ! Wij twijfelen nog steeds tussen . ATAG ketels en toebehoren.


AWB ketels en toebehoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts