dinsdag 8 mei 2018

Dijkstra installatie leeuwarden

UW DUURZAME TOTAALINSTALLATUER. Elke installatie is uniek. Onze medewerkers denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele en nieuwe oplossingen.


Ontwerptekening tot de totale uitvoering kunt u op ons maatwerk rekenen. Wij zijn nog een echt familiebedrijf en daar zijn we erg trots op. Persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring in de branche heeft ons een mooie positie verworven als electro-technisch installatiebedrijf.

Elektrotechnisch Bedrijf Ewal Leeuwarden km. Verkerk Elektro Reeuwijk, Reeuwijk2km. Van Hezel BV, Zeewoldekm. Imtech Industrial Services . Aannemers voor de installatie en het onderhoud van gasinstallaties , waterinstallaties , verwarmingsinstallaties en airconditioningsinstallaties.


Er wordt regelmatig getoetst op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. De juiste keus voor uw automatiseringsprojecten! Heeft u een Zonnepaneel in Leeuwarden nodig?

Van telefoonnummer tot website, vind alle gegevens en vergelijk geheel gratis Zonnepanelen. Wij installeren en onderhouden uw CV Ketel zonder dure maandcontracten of abonnementen. Eenmaal in de twee jaar komen we langs voor onderhoud en mocht er een storing ontstaan staan we voor u klaar! Laat uw oude, dure en gevaarlijke CV Ketel vervangen door een . Telematica Produkten en diensten die te maken hebben met verwerking en communicatie van gegevens met behulp van computers.


Datanetwerken: Systeem voor elektronisch berichtenverkeer. Brandmelding: Ook bij brand . De grote boerderij op de Bolta S(t)ate in Anjum is de uitstekende plaats voor zonnepanelen dankzij de grote van het dak. Woonzorgboerderij Tinga State biedt veilige leefomgeving met professionele zorg. Installatiebedrijf Heegstra, Warten.


Eaton-producten zorgen achter de schermen voor de techniek. De appartementen van Tinga. State zijn levensloopbestendig ingericht. De deuropeningen en gangen zijn breed genoeg voor.


Loodgieters- en fitterswerk, installatie van sanitair. Graydon en deels vanuit . Het nieuwe bedrijfspand telt drie bouwlagen en biedt een luxe afgewerkte werkomgeving.

Naast een aantal kantoorruimtes en een kantine is er een inpandige werkplaats gerealiseerd. Pranger Rosier tekende uiteraard zelf voor de technische installatie. Zo pasten zij bijvoorbeeld alle nieuwste snufjes in klimaatbeheersing . De bedrijfsunits liggen zeer centraal aan de Nnaar Leeuwarden. Tevens is de Azeven op zeer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts