donderdag 10 mei 2018

Drybox hoortoestel

Met de elektrische droogdoos wordt uw hoortoestel in ongeveer uur grondig droog. Wilt u weten wat het onderhoud is aan verschillende hoortoestellen ? Lees snel verder of kom langs bij Beter Horen. Dagelijks reinigen en drogen van hoorapparaten zorgt voor een beter draag- en hoorcomfort en een langere levensduur van uw hoortoestel.


De drybox is een elektronisch droogetui met UVC-stralen die alle bacteriën, schimmels en virussen doodt.

Reinigen van het hoortoestel. Een paar maanden geleden heb ik een setje hoortoestellen aangeschaft bij Beter Horen. Nu werd er bij aanschaf een onderhoudspakketje aangesmeerd door de verkoper a EUR 7- Het duurste onderdeel in het pakket: De PERFECT DRY PDdrybox. Het zou bedoeld moeten zijn voor het perfect . De Droogbox voor hoortoestellen Perfect Dry droogt uw hoortoestellen , hoorapparaten op een.


CI, BAHA, IE monitors of otoplastieken. Intelligente convectie droogtechniek op 50ºC gedurende of uur zonder bewegende onderdelen of geluid. Voorkomt oorproblemen en kostbare reparatiekosten.

UV-C is duurzaam, effectief en helpt eenvoudig in het dagelijkse onderhoud van elektronische (geh)oor-apparaten. Droogt op 50ºC met een UV-C behandeling aan het begin en. Voor een optimale en lange levensduur gebruikt u een droogdoos voor uw hoortoestellen.


Bekijk onze drybox mogelijkheden op Hoorhetgoed. Cedis Electrische Droogetui ( DryBox ) voor hoortoestellen (met V adaptor voor gebruik met netspanning van 1V tot 2V). Drogen en opbergen tegelijk!


Electrische droogetui - nu met tijdscontrole en automatische uitschakeling in de stroomtoevoer. Voor het snel en comfortabel drogen en opbergen van hoortoestellen. De belangrijkste tip die wij u willen geven is om hier dagelijks aandacht aan uw hoortoestel te besteden. U denkt wellicht dat het dagelijks onderhouden van een hoortoestel veel werk kost, maar niets is minder waar.


Er zijn diverse producten op de markt waaronder de drybox die het onderhouden een stuk eenvoudiger . Vocht en vuil zorgen er vaak voor dat een hoortoestel minder goed functioneert. Lees hoe u het gehoorapparaat het beste kunt schoonmaken. Dit kan dagelijks, bijvoorbeeld voor u het hoortoestel in doet.


Het oorstukje en de ventilatieopening maakt u bij voorkeur dagelijks schoon met een spiraalborsteltje. Dat doet u bij voorkeur met de speciale producten.

HearPlanet heeft voor u een speciale Achter . Geregeld drogen verlengt de levensduur van uw hoortoestel. Vocht en oorsmeer zijn schadelijk voor uw hoortoestel en kunnen tot storingen in de hoogwaardige techniek leiden. Dagelijks drogen verlengt de levensduur van uw kostbare apparaat aanzienlijk. Uitstekend werkende droogbox voor uw hoortoestellen met uv lamp waardoor van alle bacteriën en schimmel worden gedood weinig gebrukt, compleet met adapter nieuwprijs euro verzenden.


Avantgarde heeft de juiste . Compleet hoorzorgpakket. Het hoorzorgpakket van Specsavers bestaat uit: Een basis hoortoestel categorie tot en met 5. Een servicepakket voor jaar bestaande uit: - Batterijen. Een dry-box voor het reinigen en drogen van uw hoortoestel.


De PerfectDry Lux is een elektrische droogdoos voor hoortoestellen die er voor zorgt dat het vocht , van bijvoorbeeld transpiratie of neerslag, in uw hoortoestellen verdampt. De droogdoos is speciaal ontworpen om uw hoortoestellen snel én optimaal te laten drogen en tevens te desinfecteren door middel van UV-C licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts