vrijdag 18 mei 2018

Schroefdraad insert kunststof

Met schroefdraad inserts kunt u eenvoudig, snel en betrouwbaar schroefdraad in kunststoffen en composieten aanbrengen. Een uitgebreid programma schroefdraad inserts voor kunststoffen en composieten. Fabory: de belangrijkste leverancier van bevestigingsmaterialen.


Schroefdraadinserts - Schroefdraad maken in je werkstuk, dan moet je rekening houden met het materiaal waar de schroefdraad in komt en met welke krachten er daarna iets ingedraaid moet worden. Om schroefdraad te maken in kunststoffen gebruik je weer andere inserts dan voor in metalen. Een insert kan ook gebruikt .

Amtec Expansionsert spreid insert - AMTEC EXPANSIONSERT spreid inserts zijn geschikt voor het maken van schroefdraad in o. Spirol inserts voor plastic Messing inserts zorgen voor herbruikbare schroefdraad in alle soorten kunststof en een veilige en sterke schroefdraadverbinding. Insert om warm aan te brengen. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op gewicht en kosten. Voor indraaien gebruiken we inserts van RVS, staal en messing. Dit is het basismodel insert met twee snijsleuven.


Deze wordt gebruikt in materialen als lichtmetaal, gietijzer, metaallegeringen, kunststof en hardhout. De insert is standaard verkrijgbaar in de afmetingen vanaf Mtot en met M30. Het basismodel is ook verkrijgbaar in Engelse afmetingen zoals UNC, UNF en Withworth.

Wanneer je iets solide wilt bevestigen aan een kunststof onderdeel, maar de achterzijde niet toegankelijk is, kan een schroefdraad - insert uitkomst. Hierbij is schroefdraad modelleren vaak een opgave op zich. De maten van deze uitsparingen zijn afhankelijk van de gewenste maat schroefdraad. Montagetechniek Patrick Saes is de specialist op het gebied van bouten, moeren en ringen! Bestel al uw RVS bevestigingsmaterialen in de webshop.


De Soniclok garandeert een krachtige en verslijtvaste schroefdraad in kunststof onderdelen. De vorm is ontworpen voor insertie via ultrasoon of warm in de juiste gatdiameter te . Vind de fabrikant Kunststof Schroefdraad Omspuiting van hoge kwaliteit Kunststof Schroefdraad Omspuiting, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Voor repareren van beschadigd zuigerschroefdraad bij Ford C-Max en Focus, Opel Astra G, Seat Exeo Estate ST17 Volkswagen Golf IV en nieuwe Kever. Met titanium boor, tap en schroefdraad inserts in kunststof opbergcassette. Voor een goede schroefdraad verbinding in kunststof producten kunnen messing inserts de oplosssing zijn.


Wij hebben diverse standaard uitvoeringen en kunnen desgewenst ook een insert op maat leveren. Voor vragen omtrent gatmaten, lengte van de inserts en dergelijke kunt u contact met ons . Materiaal: Kunststof deel in grijs polystyreen 90°C. Schroeven en draadbussen van elektrolytisch verzinkt staal. Tolerantie op lengte: ± mm.


Polystyreen met metalen schroefdraad artikel. Today, our expanding portfolio of fastener designs and.

Fasteners voor dunne metalen plaat: inpersmoeren en -bouten, inpers afstandsbussen, kooimoeren, blindklinkmoeren en -nagels, lasstiften met of zonder schroefdraad. In nagenoeg alle gewenste materialen, verzinkt . Productinformatie DNL heeft scharnieren zwart. Scharnier kunststof met schroefdraad Mof M6. MEEST RECENTE PRIJS IN DE APP . Recoil, Helicoil, Keensert en Kobsert.


Het omspuiten van (metalen) delen met kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts