maandag 14 mei 2018

Henco koppeling persen

Het huis van de PDVF koppeling wordt gemaakt door middel van spuitgieten en is voorzien van roestvrijstalen pershulzen. De pershulzen zijn voorzien van drie gaatjes, zodat gecontroleerd kan worden of de buis goed gepositioneerd is alvorens te persen. Kunststof persfittingen standard. Indien dit het geval is adviseren we u een volledig nieuwe persverbinding te maken en de persmachine samen met de persbek te controleren. De kunststofkoppelingen worden gemaakt uit polyvinilyden fluoride(PVDF) en zijn voorzien van elastische O-ringen en roestvrijstalen hulzen.


Via een persing vormen buis en koppelingen de perfecte eenheid.

Inderdaad de wanddikte telt, meer niet. Het enige wat je doet is je leiding over een o-ring persen op een ribbelrandje met een RvS mauw. Overigens geen water en gas koppelingen.


Is handelwijze op knelkoppeling te monteren goed of moet je buis knippen en dan ontbramen of nog anders? Als je alles voorbereid kun je alles aanpersen en de boel weer terug brengen. De PVDF persfittingen zijn voorzien van elastische o-ringen en een roestvaste stalen huls.


Het ontwerp van deze fittingen zorgt er op deze manier voor dat je er niet achteraf achter komt dat je de verbinding tussen de beide leidingen niet goed bevestigd hebt . Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Perstang voor multiskin zoals alpex , henco , comap ea Zonder persmachine th, th2 then thpersen Kniptang en kaliber Binnen en buiten … N. Heb nog verschillende koppelingen liggen overschot Ook nog 13m alpex henco met isolatie 26mm 7m wika gas leiding 22mm. Uponor RTM klemkoppeling verlopend recht x . Henco pers Knie met buiseind 16xmm. Koffer Als optie perssbekkenset 122voor o. Rems perstangen TH voor o. Wij leveren een groot assortiment . Uponor Li-ion accu- persmachine UP1Accuperstang van het merk Klauke voor het persen van Uponor p. Onderstaande perstangen TH zijn geschikt voor het persen van o. Dit zijn uitzonderlijk . Verzenden kan voor €naar een UPS (Kiala) afhaalpunt in uw buurt of €met Postnl inclusief tracktrace.


Snelle verzending mogelijk. Items worden goed verpakt. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer gereedschap. Om verkeerde keus te voorkomen raden wij u aan voor aankoop contact met ons op te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts