dinsdag 8 mei 2018

Vsh buitenkraan handleiding

Wijziging en en drukfoute. Oude Amersfoortseweg 99. Onderdeel van artikelgroep, GK1- Aqua-Secure vorstvrije gevelkraan.


De plaatsing van een vorstvrije buitenkraan , uitgelegd in heldere overzichtelijke stappen. Beveiligingen________________________________________________________ 3.

Wordt met knop en sleutel geleverd. Kwalitatief hoogwaardige vorstvrije buitenkraan. Aftappen bij vorst niet meer nodig. Toepassing in (drink)waterinstallaties. Tuinslang kan aangekoppeld blijven.


DIN-DVGW, Belgaqua en KIWA keur. Met uitzettingscompensator die het vriezen van het water opvangt. De kraan heeft een geintegreerde keerklep, waardoor het hele jaar door vorstvrij getapt kan worden.

Na dichtdraaien van de kraan loopt de leiding leeg tot achter de muur, ook als er een tuinslang op de kraan is aangesloten. De kraan is voorzien van een KIWA gekeurde keerklep en beluchter, zodat er in geen geval water . Hoi, we hebben buiten een vorstbeveiligde kraan van VSH , maar die lekt als hij openstaat, we willen er een timer opzetten, dus hij moet wel goed zijn. Hij lekt tussen het gedeelte door waar hij ook het water afvoert als hij dichtgedraaid wordt. Allen, graag hulp aub, mijn buitenkraan is vanuit bouw erop gemonteerd van merk X (mag geloof geen merk namen noemen, of wel?) aan de buitengevel. VSH is een merk kraan zie hier handleiding.


Bedankt voor je reactie, ik heb onderstaande handleiding vandaag ookal gelezen. Geschikt voor gevelkraan , VSH Polaris vorstvrije gevelkraan. Reparatieset bevat: O-ring (stuk), t. Sleutel, VSH stersleutel . We hebben een ruim assortiment van vele merken. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. RUBBER KRAANSCHIJFJE VERVANGEN. Gebruik bij montage passend gereedschap en voorkom beschadigingen. GARANTIE EN AANSPRAKELIJKHEID.

Garantie en aansprakelijkheid conform onze . Vorstbestendige gevelkraancombinatie met losse bedieningssleutel, geschikt voor montage op buitenmuren. Inbouwlengte tot 3mm. De gevelkraan en aansluitingen zijn samengesteld uit corrosiebestendige materialen. Een automatische leegloopinrichting voorkomt bevriezing, ook wannneer een slang is. Grohe vorstvrije gevelkraan , chroom.


VSH Aqua-Secure vorstvrije gevelkraan gk11 vernikkeld. VSH renovatieplaat gevelkraan. Tres - Buitenkraan slang. Ik heb een kraan gekocht van VSH.


Lees trouwens goed de handleiding ! Maak je hem te kort dan heb je toch . Vsh aqua secure buitenkraan uit ruime voorraad leverbaar. Vorstvrije buitenkraan vsh aqua secure erg gemakkelijk te monteren. Bekijk onderstaand filmpje en u zult zien hoe simpel het is.


Merk sphinx inclusief handleiding en doos. Alle klein onderdelen aanwezig en nog verpakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts