maandag 21 mei 2018

Verticale radiator radson

Paneelradiatoren - Vertical. Soms is het een kwestie van ruimte, soms een kwestie van smaak. In beide gevallen biedt de Vertical uitkomst.


Dezelfde warmteafgifte en hetzelfde ontwerp, maar nu in een verticale variant. Door de vele maatwerkuitvoeringen zijn ze ideaal om gunstige vermogens te bekomen, ook daar waar u weinig plaats heeft.

Een verticale radiator die weinig plaats inneemt aan de wand. Het voorpaneel is geprofileerd. DESIGNRADIATOREN : MAAK EEN STATEMENT IN STIJL.


Designradiatoren kunnen uw woning echt karakter geven. Keuze uit uitvoeringen . Met zijn vlakke voorzijde en afgeronde zijpanelen geeft hij uw kamer een moderne uitstraling. Deze radiator kan tevens geplaatst worden in de badkamer. Roestvrijstalen badhanddoekbeugels zijn eventueel bij te bestellen, deze geven uw radiator nog een .

De rechte zijkanten en vlakke voorkant geven de radiator een moderne look en geven uw interieur een luxe uitstraling. De radiatoren kunnen tevens geplaatst worden in de badkamer. Eventueel is een roestvrijstalen beugel leverbaar, deze zal . De paneelradiatoren zijn onderverdeeld in de Compact, Integra, en de Vertical.


De Integra radiator wordt vervangen door de E-Flow Integra. Dit onder de naam Parada. De Ramo radiator is een radiator met . Met een hoogte tot ruim meter vindt deze warme en sierlijke verticale radiator met vlakke voorplaat moeiteloos een plek aan een wand in uw woning. Koop of Verkoop verticale radiator op Marktplaats.


Nieuw in doos, te koop i. Radson Vertical radiatoren. Twee stijlvolle en strak vormgegeven radiatoren, die zowel in moderne als klassiekere interieurs . Klassieke Radiator Wit 180x23x8cm 6Watt Verticaal Design. RADSON Compact Een Compact radiator heeft een verzorgde afwerking.


RADSON Integra Pure esthetiek : de buis voor de aanvoer van warm water zit verborgen achter het voorste paneel. Deze exemplaren, die gemonteerd zijn met twee onder- en bovenconsoles waarvan de bovenste consoles .

Wij zijn op zoek naar een vlakke verticale radiator , en zijn op een paar merken gestoten die een dergelijke radiator verkopen. Alleen zien we door het bos de bomen niet meer. Volgende radiatoren komen in aanmerking: - RADSON - Kos V - HENRAD - Alto Plan - STELRAD - Vertex Plan - SUPERIA - Verti . Snel geleverd of zelf af te halen. Type: (dikte cm).


Een stevige verticale radiator met een v. Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts