woensdag 13 mei 2015

Aco sleufgoot hexaline

Voor een minimalistische uitstraling van terrassen worden vaak groot formaat tegels gebruikt. Juist bij deze toepassing is de noodzaak voor een goede afwatering extra belangrijk en is een lijnafwateringssyteem de juiste oplossing. Om het minimalistische design te versterken is afwatering met een vrijwel verborgen . Al deze goten met toebehoren zijn snel vanuit eigen . ACO biedt met haar sleufgoten assortiment esthetisch aantrekkelijke oplossingen voor de afwatering.


ACO sleufgoten bewijzen dat stijl en effectieve lijnafwatering perfect samen gaan.

Ontdek zelf welke oplossingen ACO u bieden kan. Door de minimalistische vorm van het opzetframe verraadt de sleufgoot niet direct haar . Voor terrassen wordt steeds meer gebruik gemaakt van beton-, keramische- of natuursteentegels. Door de combinatie met een zo smal mogelijke voeg krijgt regenwater niet de kans in de bodem weg te zakken. Daarnaast wordt bij bestrating steeds . Vergelijkbare producten. ACO Hexa Slotline sleufgoot 2. Deze zeer mooie goten passen goed in uw tuin.


Hexaline sleufgoot van het merk ACO.

Stapelblok Linia-Patio Strak Antraciet 60x15xcm. Bestel MBI snel en voordelig op NuBuiten. Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Waterplassen verleden tijd! ACO EasyGarden Sleufgoten vormen een prachtig accent in de.


De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Wij hebben in onze showroom te. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor afvoergoten aanbied. Merk: ACO ⭐ Materiaal: Kunststof ⭐ Kleur: Zwart. Bent u op zoek naar de ACO watergoot ? Deze sleufgoot is te gebruiken voor terassen en opritten die . U wilt groen aanslag op uw tuintegels verminderen?


Voor elke tuinbestrating kunt u op bestratingsweb. Daarmee geeft u de tuinbestrating géén kans om water op te nemen. Onze ACO goten zijn gemakkelijk te bevestigen en aan te sluiten op de riolering. Deze goten zorgen ervoor dat al het overtollige water in de tuin op een mooie en nette namier word afgevoerd. Bij bepaalde afname is korting mogelijk.


Vraag naar de mogelijkheden!

Een goede afwatering is noodzakelijk om deze wateroverlast tegen te gaan. De sierlijke, lange sleufgoten van ACO zijn dé oplossing om uw terras of oprit watervrij te houden. U plaatst de sleufgoten tussen de terrastegels, zodat het water vanaf het terras in de goot stroomt.


De HexaLine heeft dezelfde afvoercapaciteit als de Euroline. Deze is gemaakt van kunststof en is hierdoor licht in gewicht, maar minder zwaar te belasten. Het verschil is de goot. Wat zijn ACO Roostergoten en Sleufgoten ? ACO roostergoten: Dit zijn de ideale goten voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts