dinsdag 19 mei 2015

Hoog rendement golden halogeenlamp

Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt.


Een zeer effectieve korte golf infraroodstraler met een extreem hoog rendement van ca. Door zijn waterdichtheid kan de infrarood heater ook onoverdekt worden gemonteerd. Ver reikende warmtestraling (ca.


15m2).

Deze aanbieding is inmiddels verlopen. Praxis heeft een uitgebreid assortiment met diverse soorten halogeenlampen. Golden halogeen lamp (low glare). Een halogeenlamp wordt daarom ook wel gezien als een verbeterde versie van de gloeilamp, mede vanwege het compacte formaat en halogeen werkt op hoge temperaturen.


Het rendement is pakweg drie keer beter. Voor extra comfort is de terrasheater 115° verticaal zwenkbaar zodat u de terrasheater precies in de juiste hoek kunt zetten. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk . Kenmerkend aan een halogeenlamp is dat er gebruik maakt van rood licht.


Rood licht stralers zijn korte golfstralers en hebben hierdoor een zeer korte opwarmtijd en hoog rendement.

Wilt u een groter warmtebereik dan zijn de golden halogeenlamp en de infrarood terrasverwarming met extra hoog warmterendement heel interessant. Mocht een terrasverwarmer aan de muur voor u geen optie zijn, kijkt u dan eens bij onze staande modellen terrasheaters of patio heaters. Sorteren op: Geen, Productnaam . U wilt terrasverwarming kopen? Leest eerst onze uitgebreide terrasverwarmingswijzer en koop doordacht de beste terrasheater voor uw situatie.


Net als de klassieke gloeilampen, hebben halogeenlampen een hoge kleurweergave-index en kunnen ze gemakkelijk worden gedimd. Vandaag bestel morgen in huis! Alle halogeen lampen van onze golden tube series die wij aanbieden zijn van ongekend hoog rendement en hoeven bij gebruik onder normale omstandigheden niet vervangen te worden. De infrarood stralers die wij aanbieden zijn vervaardigd met een aluminium of RVS behuizing met reflectoren. Ook zijn ze stofvrij en . Alle aanbiedingen in app: download de gratis Reclamefolder App en bespaar flink op je.


Elektrische terrasverwarming kopen? De gouden buis zorgt daarnaast voor een groot rendement uit de halogeenlamp. Had verwacht dat er meer warmte van kwam en vond de prijs dan voor de warmte aan de hoge kant. Deze halogeenheater heeft een lamp met de nieuwste technologie waardoor er minder licht en meer warmte wordt afgegeven.


Het licht van de terrasheater heeft een zachte gloed en het bereik kan oplopen tot . Een van de led-lampen was doorgebrand. Deze geven hoge piekspanningen, waar ledlampen niet tegen kunnen.

Na vervanging van de trafo door een magnetische V trafo bleek het probleem opgelost. De terrasverwarmer heeft een gouden buis die voor een groter rendement behaalt uit de halogeenlamp. Voordelen Terrasheatershop.


Zoals door velen al aangegeven, de lenzen en reflectoren van een koplamp zijn specifiek ontworpen voor een bepaald type lamp en om daar het hoogste rendement uit te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts