donderdag 14 mei 2015

Truma airmix inbouwen

De inbouw had bij mijn caravan overigens best nog wel wat voeten in de aarde, omdat de plaats achter de kast beperkt is (apparatuur Ultraheat en nog wat van dat soort zaken) en. Trumagaskachel met ringverwarming? Behalve de Airmix natuurlijk.


Wie heeft er ervaring met de inbouw van een . Ik heb gekozen voor een installatie met airmix wat betekent dat je de keuze hebt om warme lucht vanachter . Het systeem is speciaal ontwikkeld om het binnenklimaat in de caravan te verbeteren.

Een traploos te regelen luchtklep maakt het mogelijk om verse buitenlucht bij de . Deze maakt het mogelijk om verse buitenlucht bij de warme lucht te mengen. In de zomer werkt het systeem als een ventilator en zuigt frisse, koele lucht onder de caravan aan. In de winter verrijkt het de verwarmingslucht met frisse lucht. Elektrische additionele verwarming die het opwarmen van de caravan bij elk weertype versnelt.


Wordt in de inbouwkast van de S-verwarming gemonteerd en kan alleen of samen met de S-verwarming werken. Download hier gratis uw Trumatic Komfortpaket mit Airmix handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In de handleiding van de airmix staat dat ik de schuif naar onder (blauwe pijl) moet schuiven.

Mijn brein heeft niet aangeslagen en ik heb dus gewoon het schuifje naar beneden geschoven. Maar dat is richting een rode pijl. De in de handleiding genoemde blauwe pijl is met het schuifje naar boven. Ik weet echter niet of dat . Al gedacht aan een bank inbouw airco ipv op het dak? Als je het meet zul je bij gebruik van de airmix ontdekken dat de temperatuur ook werkelijk behoorlijk omlaag gaat.


Vloeistof verwarming voor in de (sta)caravan of boot. De warmtebron (luchtkachel) is reeds aanwezig. Bij totale stroomuitval blijft de kachel branden, dus toch warmte. Om de eenvoudigste uitvoering te ontsteken heb je twee handen nodig. De ene houdt de knop van de gastoevoer ingedrukt, de andere drukt herhaaldelijk op de tweede knop.


De Airmix verbetert het klimaat in de caravan door te ventileren met koele verse lucht van onder de caravan. AL-KO onderbouw, hiermee bespaart u gewicht en ruimte in de disselbak. Zorgt tevens voor een prettige gewichtsverdeling, wordt vlak bij de as gemonteerd.


Met remblokken uitgevoerd verzekerd een optimale werking en comfort. Tevens voorbereid voor AL-KO safety disselslot. Wordt bevestigd aan de inbouwkast en blaast warme lucht door buizen daarheen waar deze gewenst worden.


De luchthoeveelheid is traploos instelbaar.

Is de kachel niet aan dan kan de ventilator in combinatie met een airmix ook koude lucht blazen. Compact, licht, flexibele installatie - de truma varioheat is een efficiënte allrounder. Truma kachel met volt vent en airmix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts