woensdag 27 mei 2015

Pelletkachel inbouw modern

Een inbouw pelletkachel is zuinig en modern. De voordelen, rendement en prijzen van pelletkachel inbouw ontdek je hier. Wilt u de sfeer maar niet het gesleep van haardhout ? De meest verkochte pelletkachels zijn vrijstaande kachels.


De laaste jaren neemt de vraag naar inbouw - en inzethaarden sterk toe.

Het aanbod is dan ook groeiende. Een inzetpellethaard is een prima alternatief voor een open haard of inzethouthaard. Toch is het vaak verstandig om . Omdat een pelletkachel duurzaam verwarmd en energiezuinig is, kan er voor het gebruik van een pelletkachel subsidie bij de overheid worden aangevraagd.


Een pelletkachel levert een gemiddeld huishouden een besparing op de energierekening op van rond. Zo is het perfect mogelijk om uw sierschouw te behouden en toch te genieten van het comfort van een inbouw pelletkachel. Kenmerken: RIKA Interno.

Uitvoering: inbouw Kleur: zwart Vermogen: 5Kw Hoogte: 49cm Breed: 67cm Diep: 64cm meer informatie: . Merk kalor, paola 1 met afstandsdbediening. Lxbx 53x67x58cm gewicht 92. Kw vulhoeveelheid: kg pellets.


Klaver uit Dokkum heeft een zeer groot assortiment pelletkachels voor Friesland en Groningen. In onze showroom staan meer dan pelletkachels opgestel waarvan veel brandend. Wij verkopen de merken MCZ, Dielle, Wodtke en Nordic -Fire. U hoeft een pelletkachel maar één keer per dag bij te vullen.


Zolang er pellets in het reservoir van de pelletkachel zitten wordt door een modern systeem precies de juiste mengverhouding aan pellets en . Niets is zo mooi als een inbouw pelletkachel in één van uw muren. Een chique, modern of trendy design, onze decorateurs kunnen elke stijl voor u realiseren. Luchtdichte' pelletkachel die geschikt is voor alle soorten woningen, ook voor de moderne passiefhuizen die gekenmerkt worden door een modern ontwerp met zachte lijnen, met bekleding in . Caboor Construction biedt u unieke . De pelletkachel is een modern toestel dat voor de verbranding gebruik maakt van pellets.


Deze brandstof bestaat uit geperste korrels, volledig gemaakt van plantaardig restmateriaal.

Zo creëert u vuur door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Een zeer duurzame manier van stoken. Bij Van Manen vindt u een groot . U wil het milieu én uw portemonnee sparen? Dan is een pelletkachel of inbouw pelletkachel (pellethaard) als warmtebron de perfecte oplossing.


Daardoor hebben ze bijna het dubbele vermogen van gewoon brandhout. Openingstijden showrooVrijdag van 10. Pellets: hoog rendement, lage kosten. Daarbuiten op afspraak bijna altijd open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts