maandag 11 mei 2015

Haard pook tang

Handig bij t stoken van een vuurtje. Welkom bij KachelsZo voor uw open haard accessoires. Snelle levering en de beste prijs! Sorteer op: Meest verkocht.


Naast de aanschaf van de houtkachel heeft u (afhankelijk van uw situatie) accessoires nodig. Deze set is inclusief borstel, as- schep, een vuurpook en een tang.

Het is een ideale pookset voor gebruik bij diverse vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en tuinkachels. Afmeting 23x15x65cm - Kleur zwart - Netto gewicht ca. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Bij Praxis kun je haardstellen kopen in diverse designs en kleuren. Ga jij voor een modern haardstel van geborsteld chroom of toch voor een landelijk haardstel uitgevoerd in eikenhout? Bied mee op deze haardset met schep, pook , tang en bezem.


Alles wat je nodig hebt om jouw haard te laten branden. Haard niet eene vaas en. Daorstiet altied een stuk brandholt tegen de heerdplate (Eri) hèerdstee de = haardstee Hie komt van een andere hèerdstee van een andere plaats of Ik gao weer op men hèerdstee an naar huis (Sle) heerdstel het = pook , tang e.

Om uw kachel, openhaar kanaal, uitlaat o. Losse onderdelen voor haardstellen. Pook type Hzwart (excl. afgebeelde tang, borstel en schep). Deze haardijzer is met borstel, as- schep, een vuurpook en een tang. Idem, idem, een dito Specerijtrommel.


Smit, Amersfoort, twee gepolijste Plooiijzers. Nisters, Smit, idem, een ijzeren Kunstslot, met beschrijving. Bontje, Delft, een haardgarnituur van Tang , pook en Schop . Bij deze set worden een schep, een pook , een tang en een bezem gelever dit om . Jansjehad voor detheeende sandwiches gezorgdenEva had het vuurgerakeld metde enorme bronzen pook ,diezij evenalshet haardrooster en dekolenschop en de tang bij een siersmid gekocht hadden. Na de doodvan Jansje hadde open haard nauwelijksnog gebrand.


In de eersteoorlogsjaren was er zonder Jansjegeen . Het Don-Bar haardstel bestaat uit een staander en vier stuks haardgereedschap waarmee u het haardvuur onder controle kan houden: veger, pook , asschep, tang. Rondom een houtgestookte haard of houtkachel zijn uiteraard een pook , tang , vegertje en schep onmisbaar. Met de pook en tang kunnen houtblokken op de juiste plaats worden gelegd. Een blaasbalg is handig om de vlammen aan te wakkeren.


Met het vegertje en de schep kan de as uit de haard worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts