dinsdag 12 mei 2015

Van benthum haarden openingstijden

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons bedrijf waar wij in een ruime showroom een groot aantal van onze haarden en kachels werkend hebben ten toon gesteld. Wij zijn geopend op de volgende dagen en tijden: . Van Benthum is ht vertrouwde adres wanneer u op zoek bent naar een haard. Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of onze voorwaarden?


Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Een groot deel van ons assortiment is in onze showroom te zien. Wij hebben diverse werkende haarden opgesteld zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Wij adviseren, ontwerpen en leggen haarden aan.


Ook verhelpen wij storingen en voeren onderhoud uit bij haarden. Dan kan het zijn dat de batterijen zwak zijn in de ontvanger. Deze vindt u achter het luikje van de haard. De batterijen die vervangen moeten worden zijn penlite batterijen.


Let er wel op dat dit geen oplaadbare batterijen zijn. Op zoek naar een nieuwe haard?

Heumen vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Haarden En Kachels vestigingen gevonden in Malden. Bottelstraat 1-B Nijmegen.


Ger Aangenent Dienstverlening In De Zorg. These doors wood burning stoves are create produced and marketed by Stûv that also produces pellet stoves, fireplaces, wood inserts, open fires and gas fires. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Van benthem haarden en kachels Oeffelt op Telefoonboek.


Naast een van benthem haarden en kachels vind je ook bouwmarkt, reiniging, thuiszorg. Door het persoonlijk contact met u als klant, geeft het bedrijf uw verschillende wensen optimaal gestalte. Uw ervaring toevoegen: schrijf een . Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment. Een doorkijk met zelf gemaakte verdiept.


Onze ervaren medewerkers staan niet alleen garant voor het adviseren en de levering van ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts