vrijdag 29 mei 2015

Gebruiksaanwijzing tercal pompschakelaar

Al uw All electric oplossingen zoals: Elektrische Vloerverwarming, Elektrische CV ketel, Wandconvector, Boiler en Infrarood stralers. Tercal verwarmingssystemen. De nieuwe generatie pompschakelaars doen even efficiënt hun werk als de eenvoudige uitvoering met een draaiknop voor het instellen van de temperatuur, echter met wat extra eigenschappen zoals een display en de mogelijkheid het . Pompschakelaar 11E anti-stop.


Met een pompschakelaar wordt voorkomen dat de pomp uur per dag actief is. Dit gebruikt onnodig veel energie.

De handleiding pompschakelaar vloerverwarming bevat informatie over de inhoud van de verpakking, de montage van de pompschakelaar , het in bedrijf stellen en de werking van de pompschakelaar en de . Toepassing, 1: Vloerverwarming. Anti vastloop beveiliging . Aansluitingen: 1x Randaarde stekker. Dit is blijkbaar een vereenvoudigde versie van de gebruiksaanwijzing voor de V- waardoor er wat foutjes in geslopen zijn. Voor het besparen van energie en een efficiënt gebruik van de circulatiepomp biedt onze pompschakelaar de ideale oplossing.


Speciaal voor gebruik in combinatie met de Honeywell gemotoriseerde tweeweg regelafsluiter type. De circulatiepomp van de vloerverwarming blijft .

Ontbrekend: gebruiksaanwijzing Waarom een pompschakelaar op je vloerverwarming zin heeft. Deze draait dan dus enkel bij . Temperatuurcorrectie was dus niet nodig. De schakelaar reageert lekker snel op temperatuurstijging.


Ik moest even spelen met het apparaat, met de gebruiksaanwijzing erbij, om de werking te doorgronden. When not in use (the heating), it switches on every days for minute. Name= tercal - pompschakelaar - 11e-antistop. Ehhh, this will only work on water based systems.


MaartenVreeburg uses electricity. It works on electricity, so wants to find . It measures the incoming temperature and. De Eco HY-is een pompschakelaar voor vloerverwarming die automatisch in- en uitschakelt. Watts ThermaControl pompschakelaar.


De automatische pompschakelaar zal de circulatiepomp van de vloerverwarming . Gebruiksaanwijzing pompschakelaar. Zonnig Zeker is een initiatief van Actorion. WoonWijzerWinkel - Woonwijzerwinkel De unieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts