donderdag 21 mei 2015

Bellfires view bell topsham 3

Vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur. Een stijlvolle driezijdige haard voor in iedere woonkamer passend. Deze inbouw gashaard is moeiteloos te installeren, meestal in nog nieuw te bouwen situaties.


Onze gecertificeerde monteurs plaatsen zonder overbodig hak – en breekwerk, zodat u snel . De bijna 60cm hoge ruit geeft een prachtig design weer en zorgt ervoor dat er met deze 3-zijdge gashaard veel zicht is op het vlamme.

PL - Kominki gazowe BELLFIRES - VIEW LARGE - KOMINEK GAZOWY TAPIS - Duration: 0:57. Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Doordat deze haard ruiten aan zijden heeft kan u vanuit vele hoeken genieten van het vlammenspel. Er is keuze uit verschillende branders, Line Fire, Centre Fire of Premi.


Zo is er voor iedere woonkamer een passende gashaard. Als alternatief is het Hidden . Een compacte -zijdige gashaard met een tijdloze verhouding.

Kom gerust langs in onze showroom! Afmeting (bxdxh):, 7950x4450x9mm. Vanuit elke hoek van de kamer heeft u goed zicht op het adembenemende vlammenspel. In het ruime aanbod van gashaarden is het lastig om het ideale model te kiezen. Deze haard heeft een grandioos vuurzicht door ruiten aan 3-zijden en . GEBRUIKSAANWIJZING.


HANDLEIDING DAGELIJKS ONDERHOUD. Dit document is onderdeel van de levering van uw gashaard. Gashaard met gesloten verbrandingssysteem. Lees deze voor gebruik van de haard aandachtig . Geheel naar eigen wensen in te delen! De Premium brander geeft een driedimensionaal vuurbeeld.


De vlammen komen onder de houtstammen van de kachel . Nu wel heel gunstig geprijsd. Haard-totaal is erkend bellfires dealer. View Bell Room Divider Large 3. Kom naar onze showroom en laat u informeren door één van onze adviseurs.

Interieur:lamellen, vlakke achterwan Zwart keramische spiegelwand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts