maandag 18 mei 2015

Varkens knuffelen noord brabant

Eersel ( Noord - Brabant ). Kijk-speelboerderij ´t RUNDAL tevens Nationaal Varkensmuseum. Op deze moderne varkensfokbedrijf kan je d. De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Op het land worden voergewassen voor de varkens verbouwd.


Wij ontvangen graag bezoekers.

Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij ons kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. In de winter kunt u alleen biggenknuffelen tijdens de biggenexcursie of de tour-de-boer.


Kijk bij arrangementenpersonen voor de mogelijkheden. Deze plek is een veilige haven voor varkens die aan de bio-industrie zijn ontsnapt dankzij oprichtster Dafne Westerhof. Behalve een aangenaam onderdak biedt ze haar varkens een dagelijkse massage.


Het is heerlijk om deze goedzakken te knuffelen op een . Bij boerderij 'Den Elshorst' worden elke week biggetjes geboren. Voor een bijzondere ontmoeting!

Zodoende hebben we altijd pasgeboren biggetjes in de kraamstal. Misschien is het een vreemd idee om een varken te knuffelen , maar op De Peerdegaerdt kan het! Ontmoet onze varkens Ginger en Knorretje, twee uitgesproken persoonlijkheden! Wie zin heeft, kan ze zelfs masseren.


Mensen die liever paarden . Ook voor al uw kinderfeestjes, scholen, familiedagen of andere groepsuitjes. GOIRLE, NOORD - BRABANT - Maak kennis met boer Sjef, boerin Maria en hun kinderen. Zij nemen je graag mee op avontuur in het boerenlandleven. Koe knuffelen en kroelen met alle andere dieren op onze nostalgische boerderij.


Familie Bofkont Workshop: op zondag open inschrijvingen, besloten groepen op afspraak. Bij varkens is dat wat minder gewoon. Docent Piet Verhoeven van de HAS Hogeschool in Den Bosch stelde zijn lege stal in Esbeek beschikbaar voor een zeug en tien biggen. Langs de straat een bordje en al snel kwamen de eerste mensen langs om een big te knuffelen. ActiviteitenBoerderij 't Dommeltje in Noord Brabant gemeente Boxtel tussen Eindhoven en Den Bosch is namelijk een échte boerderij met koeien, jongvee, kippen, een varken en een paardje.


De zeug in de voormalige . Het kan zomaar zijn dat je . Dus een bezoekje aan de ijsboerderij is echt de moeite waard! Ook kunt u een kijkje nemen in .

BoerBas is een varkenshouder uit Rucphen, Noord - Brabant. Vindt verkooppunten waaraan deze veehouder varkensvlees levert en hoe dit bedrijf presteert op dierenwelzijn, diergezondheid en milieu. Tijdens een workshop koe knuffelen gaat het vooral om rust en genieten, een ontspannende kennismaking met het platteland. Ervaar zelf wat het echte buitenleven is.


De mensen gaan weer een stukje terug naar de natuur. We zijn deze vakantieweek gelijk begonnen met een bezoek aan een agrarische collega met een varkens -vermeerderingsbedrijf. De kinderen mochten kleine biggetjes. Toen de kleintjes klaar waren met knuffelen mochten wij het biggetje vasthouden konden we Boer Jorik interviewen.


Bent u op deze boerderij geboren ? Ook is het mogelijk om met een groep een arrangement te boeken op afspraak. In de bocht van de Vinkelsestraat, een straat tussen Heesch en Vinkel, vind je op nummer ons boerderijterras Het Venster. Onze arrangementen variëren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts