donderdag 14 mei 2015

Hornbach ijzerwaren

IJzerwaren heb je vrijwel elk project nodig. Of je nu meubels gaat maken, lampen ophangen of de zolder wilt isoleren. Je vindt alles in ons assortiment ijzerwaren.


Van meubeltechniek en brievenbussen tot bouw- en tuinbeslag. Of wat dacht je van oogbouten, schroefhaken, profielen en metaal platen?

De echte doener heeft goed gereedschap nodig. Voor het slagen van jouw project is dat essentieel. Net als goede werkkleding. Gelukkig hebben we bij HORNBACH een breed assortiment machines, . Dit Vertaalt Zich In De Volgende Werkzaamheden.


Hornbach folder aanbiedingen van Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij . Deze uiting zit in het DNA van onze.

Medewerkers van de winkel zagen dat de man wegging, zonder scharnieren en moeren, ter waarde van euro, . HORNBACH Verkoper gereedschappen ijzerwaren fulltime uur per week jobs in Tilburg. Werk vinden: Hornbach ijzerwaren - is makkelijk! Beste werkgevers in Best. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende en afwisselende functie binnen een stabiele en groeiende organisatie? En heb jij affiniteit met het betreffende assortiment (elektra, gereedschappen, ijzerwaren )? Wij zijn voor Hornbach Kerkrade op zoek naar een klantgerichte adviseur voor de particuliere klanten. Jij zorgt ervoor dat de klant op maat wordt bediend en ziet hierop toe. Je voornaamste taken zullen . Hornbach doet het beter dan de concurrentie omdat het assortiment puur bouwmarkt met tuin is. Hornbach timmert hard aan de weg, met onder meer de bouw van zijn tiende bouwmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel.


In Nederland groeide de bouwmarktketen - het tweede jaar op rij - met dubbele cijfers. In de winkels en online. In Duitsland boekte ook de bouwmaterialentak een mooi resultaat.


Als je de vestigingsplaatsen van de ijzerwarenzaken op een rijtje zet, kreeg Enorm een tikkie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts