maandag 25 mei 2015

Muziektafel baby

De kleurrijke speel- en muziektafel zit vol verassingen! Door het draaien aan de grote bal. Vond je dit een nuttige review? Zo goed als nieuw Ophalen. Verschillende activitieiten.


Muziektafel kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Type: Merk: Fisher price . Vanaf 12m Poten kunnen er afgehaald worden zodat het plat op de grond kan liggen. Geleverd door: Superwinkel. Levertijd: Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis. Verschillende kleuren, geluiden en vormen zijn stimulerend voor je baby , zo worden ze zich spelenderwijs bewust van hun omgeving. Ons uitgebreid gamma babyspeelgoed voldoet allemaal aan de hoogste babyproof normen en bevat geen kleine stukjes.


Een speelmat voor je baby of een mobiel voor boven de wieg. Heel leuk om mee te spelen 1-jaar. Alle leuke muziektafel baby culture babyartikelen vindt u op VERGELIJK.

Bezoek onze website en vind gemakkelijk de beste producten. Bij VTech vind je educatief verantwoord speelgoed voor iedereen. Wij maken speelgoed waar kinderen niet alleen plezier mee beleven, maar ook nog van leren! Piano, gitaar, trompet en druje kleine muzikant tovert alle klanken tevoorschijn!


Met deze -in-orkesttafel met handvat ontdekt je peuter hoe de verschillende instrumenten klinken. Dat leidt tot verrassende ontdekkingen en nieuwe muzikale ervaringen! Van bijtringen en rammelaars tot loopfiguren en mooi activity speelgoed. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.


Onderaan vind je meer promoties over Activity (speelgoed baby en peuter) of van Unikamp. De reactie van de jury (Nina, maanden) : “Nina heeft de gewoonte om na een dag crèche even met een koek in haar zeteltje tot rust te komen. Sinds enkele dagen hoort daar ook het muziektafeltje bij. Mama getuigt (Lori, jaar) : “Toen Nina het . Vrolijk houten muziektafel met slagwerk en allerlei activiteiten om de fijne motoriek te trainen.


Een mooie houten tafel in prachtige kleuren met een xylofoon, een spiegel, een bel, een spiraal en nog meer. Voor eindeloos speelplezier voor ieder kind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts