maandag 4 mei 2015

Duracraft luchtontvochtiger ddtec10e

Duracraft Luchtontvochtiger DD-TEC Grijs. Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudig opgeslagen in een automatische gegevensbestan of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, of op enige.


Telkens als het toestel volledig wordt uitgeschakeld en terug geactiveerd wordt geeft het een foutmelding 2. Hoe is dit probleem op te lossen?

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb dit probleem ook. Het beschikt over een watertank van liter of heeft een continu werking.


Deze duracraft luchtontvochtiger dd-tec 10e is geschikt voor ruimtes tot 2m³. Weinig gebruikt werkt super goed en vormt snel het vocht in water. Er zit een sensor in zodra hij vol is stopt hij ook.


Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

De luchtontvochtiger werkt optimaal bij een kamertemperatuur van 13°C tot 35°C. Een optimale ontvochtigingsprestatie is alleen bij hogere temperaturen (vanaf °C) . Tevens heeft deze luchtontvochtiger een ontvochtigingscapaciteit van liter in uur. Het water wordt opgevangen in het reservoir van liter.


Filtersysteem JaExterne . U zult er geen moment wakker van liggen. Naast het ontvochtigen zorgt het filter ook gelijk voor . Helen of Troy Limited has established a leadership position in the consumer products. Perror message means that the temperature in the room is too low.


The temperature should be no less than degrees celsius or the humidity in the room should be below. Deel uw ervaring met ons! Anderzijds, als het een . Als je van vocht in je huis af wilt, is het nodig om een luchtontvochtiger te kopen. Deze luchtontvochtiger is wit, niet zo groot maar ook niet echt klein, het is een handige maat.


Het apparaat heeft wieltjes, . NL betrouwbare reviews voor en door consumenten.

DÉSHUMIDIFICATEUR D'AIR. DESHUMIDIFICADOR DE AIRE. DURACRAFT Luchtontvochtiger. Instrucciones de manejo. Plaats de luchtontvochtiger op een effen, stabiel, waterongevoelig oppervlak.


Gebruik de luchtontvochtiger niet buiten. Luchtbehandeling vind je hier bij Ciao bij prijsvergelijkingen en productevaluaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts