woensdag 6 mei 2015

Rookgasafvoer 100 mm

Enkelwandig rookkanaal geschikt voor een afvoergrootte van 100mm. Te gebruiken op kachels, open haarden en CV-ketels. Goede kwaliteit voor de laagste prijs.


Flexibel RVS dubbelwandig rookkanaal met een diameter van 100mm. Voorzien van het verplichte T-6certificaat.

Vergeet niet de benodigde aansluitstukken van flexibel naar enkelwandig (FLEX-EW) te bestellen. Hiermee kunt u het flexibel koppelen met een enkelwandig rookkanaal of de . Ook is het eenvoudig op plekken waar weinig of geen ruimte is voor een star rookgasafvoer. Kunststof flexibel rookgasafvoer , diameter 100mm. De diameter van dit rookkanaal is 100mm.


Wij staan u graag bij met deskundig advies. Bekijk ons productaanbod nu. Rookkanaal pelletkachel 1mm (RVS, zwart of antraciet).

U kunt de kleur kiezen bij Produkt details: we leveren gepolijst RVS, of geverfd in Zwart of Antraciet (donkergrijs). Op zoek naar een rookafvoer ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan rookafvoeren. Rookafvoer bocht voor pelletkachel inox 45° 80mm.


Vind kachelpijp 1mm op Marktplaats. Leverancier van PP rookgasafvoer materialen. Voor iedereen een voordeel. Rookgasafvoer bocht dia graden 80mm.


Dunwandige rookgasafvoeren, rookkanalen, rookgas afvoeren, kachelpijpen, afvoerbuis vóórdelig en snel geleverd. Al dit concentrische afvoermateriaal is uitgevoerd in wit. Bestel direct bij Installand dé. Het is leverbaar met een aluminium of PP rookgasafvoerpijp.


De buitenpijp is van Sendzimir verzinkt staal. Afvoerpijp (inkortbaar) Deze zijn . Online webwinkel voor verwarming en scheepstechniek. BE Installatie Groothandel in Hilversum is dé installatie groothandel voor technische producten voor zowel particulieren als zakelijk.

Burgerhout ontwikkelt krachtige, innovatieve rookgasafvoer - en luchtdistributie oplossingen. Daarom heeft Safe-PP unieke kenmerken die garanderen dat de rookgasafvoer 1 gasdicht blijft, ook in de toekomst. Aluminium rookgaspijp mm dik. Zijn CE gemarkeerd conform de Europese norm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts