donderdag 14 mei 2015

Atag wize review

Modulerende klokthermostaat. Bedrijfsindicatie en storingsmelding via beeldscherm. Uit te breiden tot weersafhankelijkeregelaar,. Geschikt voor ATAG Z- ready CV-ketels.


Deze thermostaat wordt middels koerier verstuurd.

Levertijd zodoende 2-3 . Eigenlijk wilde ik een Nest aanschaffen, maar heb toch de One gekozen omdat de One gebruik kan maken van het modulerende vermogen van de ATAG CV ketel. Op dit moment ben ik hevig teleurgesteld en zit al aan vervanging te . ATAG WiZE modulerende klokthermostaat. Gratis Bezorging in Nederland. Wijzigingen voorbehouden. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld.

Sinds een paar weken word onze jarendertig woning verwarmt door een Atag E serie Combi ketel. Meteen maar een bij passende thermostaat (zgn atag Z- Ready) erbij genomen. Deze zou na een week zichzelf inleren en ervoor zorgen dat de gewenste temperatuur bereikt is op het ingestelde tijdstip.


Kieskeurig nodigde mij een vervolgreview te geven na mijn twee beoordelingen eerder dit jaar. Aangezien sinds het bezoek van de ATAG monteur de cv probleemloos draait geef ik een positieve waardering. Heb de cv inmiddels wel op zelflerend stookgedrag ingesteld. Wel zo comfortabel en gebruikt amper meer , . De Eilanden Installatie Techniek BV. Atag Wize Thermostaat nu voor € 6- incl.


Hierdoor werkt de thermostaat verfijnd samen met de ketel en behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. Kom altijd thuis in een warm huis met de ATAG One thermostaat. Superhandig en comfortabel, maar tegelijkertijd ook efficiënt en energiebesparend.


Maar er kan nog veel meer. Een ongeëvenaarde prestatie! Niet alleen de Consumentenbond geeft ATAG keer op keer de voorkeur, ook de consument zelf verkiest ATAG boven andere merken.


De ATAG E325EC wordt zeer regelmatig als Best.

Reviewed product betiteld op consumentenplatform Kieskeurig. Met een gemiddeld reviewcijfer van 4 . Bedien de slimme thermostaat via wifi met de app en ontdek de voordelen van dé draadloze e-thermostaat voor uw CV. Uitblinkend in warmwaterrendement en warmwatercomfort: Het bewijs dat comfort en energiezuinigheid uitstekend samengaan. ATAG heeft al meerdere jaren met verschillende cv-ketels het predicaat . Welke Atag cv-ketel komt als Beste uit de Test? Bekijk de testresultaten van Atag en andere merken Cv-ketels.


De Atag i28c cwcv ketel is een energiezuinige en betrouwbare verwarmingsketel. Bestel nu en ontvang een GRATIS Atag One slimme thermostaat t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts