maandag 4 mei 2015

Itho zonneboiler ervaringen

De Solior is een plug-en-play. Heb zelf een solior Fl1zonneboiler. Die doet niet zoveel in deze koude lentedagen. Ik krijg mijn 1liter water te vaak niet boven graden.


Maar hoe doen heatpipes het nu?

Merk je daar nu ook aan dat je stevig moet naverwarmen voor je SWW? Graag ervaringsgegevens. Het betreft een Zonnecollector lekkage.


Ik ben ook dan ook zeer benieuwd wat de ervaringen zijn van andere ITHO zonneboiler gebruikers! Gefeliciteerd met uw aankoop van de Solior FL1zonneboiler ! Dus de collector en de boiler vormen één geheel. De Itho -Daalderop Solior FL1zonneboiler heeft een warmwater inhoud van 1liter.


Dat is een bovengemiddelde boilerinhoud (wat positief is).

Het nadeel is dat de zonneboiler wel zwaarder wordt door de geïntegreerde boiler. Het geheel weegt geïnstalleerd 2kg. De collector van Sowise heeft een opbrengst die vergelijkbaar is met die van een traditionele zonneboiler. Bij de Solior is een boiler onder een ronde zonnecollector gemonteerd in een waterdichte behuizing die . Misschien goed om mijn type zonneboiler in de startpost op te nemen Eric? Instellingen nalopen HP Cool Cube warmtepomp.


Meer resultaten van gathering. Zonnepanelen - Radar - het consumentenprogramma van. Zelf heb ik geen ervaringen met hun en weet ook niet precies waar ik op moet letten? De boiler moet op een plat dak worden geplaatst, afmeting lxbxh 1. Inhoud boiler: 1l minimale.


De Itho Boost boiler kan vrijwel op iedere ketel eenvoudig worden aangesloten. Hierbij is het merk van de ketel onbelangrijk. Wel is het van belang dat deze combiketel niet groter is dan het CW4-label en is voorzien van een zogenaamd NZ-keur (Naverwarming Zonneboiler ). Zonnecollectoren zetten zonlicht om in warmte met een absorber, die het zonlicht absorbeert en afgeeft aan het water dat door leidingen van de absorber stroomt. In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen , ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.


Met een zonneboiler bespaart u bijna de helft op uw energieverbruik en voorkomt u dus veel CO2-uitstoot.

Een zonneboiler zorgt voor ultiem warmwatercomfort in huis, draagt bij aan een beter milieu én zorgt voor lagere energiekosten. Itho Daalderop biedt voor iedere situatie een passende zonneboiler. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Ervaringen Is in nauwe samenwerking met lokaal installatiebedrijf (IBW installatie bedrijf Wennekes, Werkhoven) aangelegd. Wel vervelend dat we zelf een rooster voor het grote uitstroomgat moesten zoeken. Het principe van een zonneboiler is eenvoudig: als een tuinslang de hele dag in de zon ligt, wordt het water in de slang erg warm. Er kan subsidie aangevraagd worden voor zonneboilers en warmtepompen.


U bespaart daarmee aanzienlijk op uw energierekening en stoot bovendien veel minder COuit. Het toestel bestaat uit een warmtepomp-deel en een cv-deel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts