woensdag 27 mei 2015

Kraanleertje praxis

Vervang eenvoudig het rubber van de kraan, wanneer je kraan lekt, aan de hand van onze handige Praxis instructievideo. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal praktische tips. Onderdelen nodig voor je kraan? Praxis heeft een uitgebreid assortiment kraan onderdelen.


Bestel het juiste kraanonderdeel voor o. Bij sommige kranen moet je hiervoor het schroefje losdraaien dat onder het gekleurde dopje zit. Verschillende modellen kranen bevatten kraanleertjes in verschillende maten (in dikte en diameter). Koop daarom een assortiment kraanleertjes , dan ben je er altijd zeker van dat je er eentje met de juiste maat in huis hebt. Een lekkende kraan zorgt voor ergernis en waterverspilling. Lees hier hoe je de sierhuls netjes losdraait en hoe je het kraanleertje vervangt.


Verwijder ook meteen eventuele kalkaanslag. De binnenwerken zijn over het algemeen universeel en van ½ draad voorzien, uitgevoerd met rubber kraanschijfje (of kraanleertje ) dat vervangen kan worden. Keramische afdichting: Een keramische afdichting heeft een korte draaibeweging en een harde aanslag.


Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische. Is het een goedkope gamma of praxis rotzooi of een kraan van een goed merk, dat scheelt nogal. Kranenvet kan je bij de betere . Het repareren van een kraanlek kan meerdere oorzaken hebben. Als je enkel het kraanleertje moet vervangen, kun je onderstaande stappen volgen.


Als dit niet het probleem oplost, moet je wellicht de O-ring vervangen. Hieronder lees je de klus om een kraanleertje te vervangen. Praxis laat zien hoe je het rubber van de kraan kunt vervangen. Lekkend kraan kraanleertje vervangen WGZ. Nieuwe kraan op de wastafel plaatsen - Woonwebsite.


In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een waterleiding kraan vervangt. Is de kraan voorzien van keramische schijven, dan dienen de schijven na een . Kraanleertje vervangen en vlotter repareren. De vlotter moet vervangen worden of misschien zelfs het spoelmechanisme.


Alle materialen zijn in principe . Afdichtringen en kraanleertjes. Assortiment afdichtringen, kraanleertjes (1delig) Merk: Brüder Mannesmann. Nooit meer op zoek naar een kraanleertje of afdichtring.


U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een deel van de reparaties of onderhoudsklussen in uw woning. Deze instructiefilmpjes helpen u bij een aantal van deze werkzaamheden: met dank aan collega-corporaties Mitros en Viveste. Hoe hard u ook de kraan dichtdraait, hij blijft druppen.


Tijd om het kraanleertje te vervangen. Maar hoe moet dat eigenlijk? Volg de instructies en het kraanleertje is zo vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts