maandag 4 mei 2015

Dovre 350 speksteen

NIET MEER LEVERBAAR - Een prachtige compacte kachel met speksteenmantel. Dit natuursteen heeft een wisselend aderpatroon, waardoor elke kachel uniek is. Door het toevoegen van speksteen neemt het gewicht van de kachel toe tot 215kg.


Deze kachel staat in showroom Apeldoorn en heeft nog nooit gebrand. Vind dovre 3op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Koop of Verkoop dovre 3cb op Marktplaats. Lage en compacte houtkachel met speksteenommanteling. Naast het feit dat hij er mooi uitziet, werkt hij ook nog eens een keer keihard. Verlanglijst Product vergelijk. Vorige winter hebben we enkele malen onze kachel goed opgestookt, de ganse avond laten branden (18htot 21h0 dan laten uitdoven).


Type toestel, Vrijstaand. Uitgerust met airwash systeem, vaste stookvloer met ontassingsrooster, secundaire verbranding, zij-, boven - en achteraansluiting. Ook verkrijgbaar in speksteen uitvoering.


Hout Hout brandt helemaal op en geeft een.

Aansluitbaar op CV, nee. Door de aanwezige spekstenen zijpanelen wordt de straling van de warmte verder geoptimaliseerd en nog langer vastgehouden. De kachel kan in een veelvoud van . Dovre kachels bij ons in de showroom. Hij heeft verder een vaste stookvloer met ontassingsrooster, secundaire verbranding en is verkrijgbaar met een boven- of achter aansluiting. Op zoek naar de scherpste prijs en het beste advies?


Kies voor Home-haarden, uw totaalleverancier! De combinatie van een moderne uitstraling met een traditionele vorm maken dit een aantrekkelijke houtkachel. Kom naar de showroom voor de acties! De speksteen bekleding geeft de kachel direct extra sfeer.


See the fantastic ACR Malvern DEFRA Approved Wood Burning - Multi Fuel Stove at Direct Stoves . Gietijzeren enkelwandige houtkachel. Tijdloos model en echt praktisch in gebruik. Als optie met speksteenbekleding leverbaar.


Artikelen tot van de 22. Tonen als: Foto-tabel Lijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts