dinsdag 2 juni 2015

Diesel kookplaat camper

Deze Wallas Dieselcooker is voorzien van een keramische kookplaat en werkt op de diesel uit uw brandstoftank. Vele malen veiliger dus dan een kooktoestel op gas. Geen gasflessen meer sjouwen, altijd voldoende brandstof bij . De Wallas Duo XC Duo, koken en verwarmen op diesel.


Het Finse bedrijf Wallas, werkzaam in de jachtbouw, komt met een mooi alternatief voor gas in je camper. De keramische kookplaat ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook gemakkelijk schoon te houden.

Deze functionele dieselkoker is niet alleen praktisch maar heeft ook een elegante uitstraling door het platte design. De Webasto Diesel Cooker is eenvoudig te bedienen en . ZOETERMEER – De watersporters onder ons zullen ongetwijfeld wel eens van het Finse merk Wallas hebben gehoord. Wallas is in Nederland namelijk vooral bekend door de verwarmingsunits op diesel die redelijk vaak in de wat grotere plezierjachten worden toegepast.


Maar Wallas introduceert nu ook . De Diesel Cooker X1kookplaat van Webasto is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Vanaf nu te koop bij De Wit Schijndel. Vrijwel alle apparaten die geschikt zijn voor inbouw in een boot of camper zijn op gas te gebruiken.


Webasto Revisieset voor Air Top EVO en EVO kachels.

Webasto diesel kooktoestel als u een camper zonder gastanks wilt. Het fornuis wordt verwarmd door een diesel brander die met de brandstof uit het voertuig of vaartuig wordt gevoed. De warme lucht en verbrandingsgassen worden direct naar buiten afgevoerd via een uitlaat door de romp of huid van de camper. De robuuste CERAN kookplaat heeft twee gebieden: Eén voor het koken en . Learn how a Webasto Diesel Cooker works in a Trakka Motorhome or Campervan. Kocher diesel , keramische kookplaat voor campers , caravans en expeditie voertuigen, webasto keramische kookplaat , diesel kookplaat , wallas.


Diesel - kookplaten worden meestal gekozen wanneer een camper , caravan, boot of bestelwagen zonder gassysteem wordt gebouwd. Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW). Aantal: Voeg toe Details.


Glaskeramik-Kochfeld Diesel 46xcm. We leveren kookplaten die werken op diesel van de merken Safire, Webasto en Wallas. Wallas XC Duo kook- verwarming combiWALLAS XC Duo kook-verwarming combi voor camperGelijk aan de Nord. Op deze pagina zijn enkele kampeerartikelen zoals kookvuren en wasbakken voorgesteld.


Indien u graag een ander model heeft, vraag dan prijs en info aan via mail. Artikelbeschreibung: URL zu diesem Artikel Geschikt voor alle dieselaangedreven woonmobielen. Hoogwaardige en robuuste CERAN kookvelden in elegant design.


Hoge veilighei geen open vlammen. Eenvoudige bediening boven flexibel installeerbaar bedieningselement.

De meeste campers zijn voorzien van losse gasflessen. Net als elders in Europa is dat in Nederland al sinds jaar en dag toegestaan. Vreemd genoeg was het tot op . Een combinatie van elegantie, gebruiksgemak en veiligheid.


De kookplaat kan gebruikt worden als verwarming met de optionele verwarmingskap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts