dinsdag 30 juni 2015

General airco nederland

General is specialist op het vlak van energiezuinige warmtepompen en airconditioning , voor een gezon duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Deze Japanse groep is al meer. General Airconditioning , AVU klimaatbeheer levert het complete programma airconditioning van topfabrikant General.


Hoofdkantoor ThermoNoord B. Onder de naam FUJITSU brengt zij een uitgebreide range.

VRF systemen - Op gebied van prijs-kwaliteitsverhouding de absolute nummer in Nederland. Fujitsu general vrf-systeem airco , air-stage, cassette, 2kw buiten unit: fujitsu general ao90epbmf vrf airco nominaal koelvermogen:. FUJITSU GENERAL is al ruim jaar wereldwijd een toonaangevende producent van micro electronische componenten en airconditioningsapparatuur. Breinler International B. Er zijn grote kwaliteitverschillen tussen de verschillende merken. TOSHIBA airconditioners staan op het gebied van energie-efficiëntie, geluidsniveau, gebruiksvriendelijkhei betrouwbaarheid en duurzaamheid aan de top.


Thercon is importeur van energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepompen en aircosystemen.

Thercon is exclusief importeur van warmtepompen en aircosystemen van het Japanse topmerk General in de Benelux. Onze doelstelling is een . Dankzij een GENERAL invertersysteem wordt het vermogen continu bijgeregeld waardoor het elektriciteitsverbruik van de pomp met vermindert. COP is de Engelse afkorting van Coefficient . AircoHeaters leveren een COP van tot 46. Linda van de Maat en Peter Laros volgen Henk-Jan Wegman op als Algemeen Directeur. De nieuwe directieleden maakten de afgelopen jaren al deel uit van het Management . Afgelopen maand realiseerde Frigomundo Coldstore B. Zoeterwoude Rijndijk, een omvangrijk duurzaam energie-project.


Het vrieshuis beschikt nu over het grootste vrieshuis-zonnepanelensysteem van Nederland. Door een recordaantal van 5. De Japanse groep Fujitsu- General is al meer dan jaar trendsetter en innovator in airconditioning en warmtepompen. Ze genereren veel energie die ze.


P Nederland Staalwerk Mill STEK-Installatiebedriif Stemaco Apparaten Stiebel Nederland Stork Air Stork . Dit najaar eveneens een warmtepomp geplaatst van General ter vervanging accumulatieverwarming, units in living, unit in keuken en unit in slaapkamer. Dometic is specialist op het gebied van verschillende vormen van airconditioning.

Bij Dometic zijn dakgemonteerde airconditioners voor campers, vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen verkrijgbaar, maar ook airconditioners die onder een bank kunnen worden gemonteerd in bijvoorbeeld campers of caravans. Het perfecte klimaat met Daikin. Met meer dan jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts