vrijdag 19 juni 2015

Lamp vervangen elektrische haard

De sfeerhaard beschikt over een vlameffect, dat met of zonder verwarming gebruikt. Lamp vervangen - zie afb. Let op dat u de lamp niet te strak aandraait. Breng het achterpaneel weer op zijn plaats en zet het met de schroeven vast.


Voor elektrische producten die in de Europese Gemeenschap worden . Ik heb se electric fire ajled kan ik de lampen vervangen ? Aan de zijkant van de haard zie je hoekprofieltjes zitten waarmee de voorplaat aan de rest van de haard vast zit. De kruiskopschroefjes aan de zijkant losdraaien en je kunt de voorplaat verwijderen. Vervolgens kun je het element waarop het nephout zit verwijderen door dit element op te tillen en uit de haard te trekken. Nu zie je lampjes zitten en kunt ze gemakkelijk vervangen. Geen gloeiend hout meer.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Classic Fire Torino - Elektrische sfeerhaard is kapot. Moeten er nu nieuwe lampen in ? Ik heb achterdeksel los maar zie nog geen lampen Gesteld op . Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Het vlammenspel wordt gegenereerd door twee 25W ESES kaarslampen met een kleine fitting.


De twee lampen bevinden zich achter het paneeltje aan de achterzijde van de haard en zijn gemakkelijk zelf te vervangen. Hoe gemakkelijk je de Eurom elektrische sfeerhaard Barcelona kunt installeren, bedienen en . Verzeker uzelf er voorafgaand aan de installatie van dat: 1. Om dit te controleren volgt u de instructies voor het vervangen van lampen onder het kopje . Voor de Barcelona met mantel geldt: de haard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts