maandag 8 juni 2015

Atag amerikaanse koelkast rvs

Zowel wanneer je zoekt naar kookapparatuur als naar geschikte koelkasten kan dit merk een goede aanrader voor jou zijn. Deze strakke koelkast beschikt over lange roestvrijstalen stanggrepen, vlakke deuren met rechte hoeken en een een rvs plint. Elke smakelijke, gezonde maaltijd begint bij verse ingrediënten. Dan is een ruime, overzichtelijke en goedverlichte koeling die uw producten onder perfecte omstandigheden bewaart eigenlijk onmisbaar.


Onze koel- en vriestechnieken zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en stil. Zoeken op: atag amerikaanse koelkast rvs - Keukenloods.

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. ATAG Koel- en vrieskasten. De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk amerikaanse . Deze krachtpatser wordt geleverd met Fast Freeze en Fast Cool. Er zijn twee manieren om een antwoord op uw vraag te vinden. Klik op de manier die u wilt gebruiken.


Wij stellen een vraag aan u. U kiest steeds het antwoord dat bij uw probleem past. U tikt zelf een open vraag in.

U kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben een Atag Amerikaanse koelkast. Hij is door omstandigheden een heel lange tijd niet gebruikt. Hij werkt nu prima maar enkele keren per week staat er een flinke plas water onder.


Ik den dat er iets verstopt zit. Maar ik kan niets vinden en heb ook geen handleiding meer. Op internet kan ik het juiste type ook niet . Door onder de linkerdeur de koppeling los te maken kan dan de waterslang via de mantelbuis in de deur naar de . Het is een RVS koelkast.


Bestel direct jouw Atag Koelkast onderdelen onderdelen en accessoires. Alle Atag Koelkast onderdelen en mits op voorraa morgen in huis. Soort koelkast : Koelkast met vriesvak. OntdooisysteeAutomatisch ontdooisysteem.


Verlichting: Heldere LED-binnenverlichting. Ijsblokjesmachine: Ja Minibar: Nee . Met: Fast freeze en Fast cool. De ijsblokjes vriezen niet aan elkaar en zijn altijd van dezelfde kwaliteit.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor amerikaanse koelkasten aanbied. Als u boodschappen hebt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts