vrijdag 19 juni 2015

Evohome hr92we

Dankzij de draadloze communicatie, op een frequentie van 8MHz, kan de radiatorthermostaat eenvoudig in evohome systemen worden geïntegreerd om de ruimtetemperatuur te regelen. De HRtoewijzen aan een nieuwe evohome - zone (video). De HR92WE adapter past niet op de radiatorafsluiter. Danfoss RA, RAV en RAVL. Geeft het evohome bedieningspaneel Wi-Fi het aan als een batterij van bijvoorbeeld de HRnagenoeg leeg is?


De basisinstellingen wijzigen van de HR90- en HR92-radiatorregelaar.

De batterijen vervangen van de HR90- en HR92-radiatorregelaar. De communicatie testen tussen de HRen het evohome -bedienpaneel. De HR92-radiatorregelaar monteren op een radiator.


Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Catalogus tekst, HR92WE. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis met de HRradiatorregelaar, progr.


Honeywell HR92WE Evohome thermostatische kop. Categorie, Thermostaten. Wij kunnen dan snel zien of dit ook kosteloos kan.

De radiatorthermostaat kan eenvoudig worden . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Met de HRradiatorregelaar kunnen radiatoren in een kamer of zone draadloos worden geregeld door evohome. De HRradiatorregelaar gekoppeld aan één zone van evohome en volgt het weekprogramma dat voor die zone is ingesteld.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Omschrijving: HR WE draadloze rad.


HR92WE thermostaatkop wit inclusief montage adapters online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. Spedizione Gratuita disponibile per membri Prime su oltre un milione di prodotti. Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi.


Voordelen van deze thermostaat: ○ Meer c. De HRvertelt u de exacte temperatuur en maakt een einde aan ruwe schattingen – niet kou en niet te warm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts