dinsdag 23 juni 2015

Philips hd4649

Hierdoor bespaar je tot wel energie en spaar je het milieu. Coolblue: alles voor een glimlach. Het water is snel gekookt met een kooksnelheid van minuut en seconden.


De dubbelwandige behuizing houdt het water vervolgens langer warm. Zo schenk je gemakkelijk meerdere . Door de eenkopsaanduiding hoeft u enkel het water te koken dat u nodig heeft.

Hiermee wordt voorkomen dat er te veel water wordt gekookt en bespaart men tot wel aan energie. Verklein ook uw ecologische afdruk! Verder is dit model uitgerust met een plat verwarmingselement voor snel . Populaire specificaties. Materiaal waterkoker, Kunststof. Eigenschappen waterkoker, 3graden draaibaar, Antikalkfilter, Indicator waterniveau, Snoerloze kan.


Beveiliging waterkoker, Automatische uitschakeling, Droogkookbeveiliging. De waterkoker heeft een draaivoet van 3graden en een unieke éénkopsaanduiding. Online of in één van onze winkels.

Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Wij hebben alle informatie al voor je verzamel inclusief de webshops met de beste prijzen. De snoeropslag zit bij deze waterkoker in het apparaat, zodat je nooit lange snoeren op je aanrecht hebt liggen. Precies de juiste hoeveelheid koken - Eenvoudig te realiseren - Snel koken en eenvoudig s. Klik her og find den bedste pris nu! Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw Philips -product.


Day Replacement Guarantee. Philips green-logo met groene producten van philips kunnen kosten, energieverbruik en co2-uitstoot worden verminderd. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Zobacz inne Czajniki elektryczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100! Het voordeel hiervan is dat er tot procent aan energie en water kan worden bespaard. En dat is weer goed voor het milieu.


Het deksel en de tuit zorgen er voor dat de waterkoker eenvoudig te vullen is en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts