woensdag 10 juni 2015

Barbas eco 550

Mooie gaskachel van Barbas nu bij ons in de opruiming voor bodemprijs. De Barbas Eco 5gaskachel heeft speksteen rondom en dat geeft deze gaskachel een hele mooie uitstraling. Er zijn niet veel speksteenkachels op gas en daarom is dit een vrij uniek aanbod.


Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS gaskachel. Met dit kwaliteitsprodukt zult u jarenlang stookplezier hebben en kunnen genieten van het vlammenspel en de gezellige warmte. In zeer goede staat verkerende gaskachel.

Speksteenkachel aardgas boven of achteraansluiting mogelijk. Meer info nodig mail gerust. De barbas 5gaskachel heeft rondom speksteen, dit geeft een hele mooie uitstraling.


Koop of Verkoop barbas op Marktplaats. Een populaire serie vrijstaande houtkachels van Barbas is de Eco -serie. Deze serie varieert van compact tot royale modellen.


Ook zijn er van ronde tot strakke moderne modellen beschikbaar. U heeft genoeg keuze om de juiste haard voor uw interieur uit te zoeken.

Een aantal haarden in de Eco -serie zijn uitgerust met een . Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het. QAS De Barbas Eco vrijstaande gashaard is een blikvanger in uw interieur. Compleet bekleed met speksteen. Blijft na branden nog lekker lang warm zowel vanaf de achterkant als de bovenkant aan te s. Waardenburg (Gelderland). Enkele onderdelen voor barbas eco kachel Paar stukken koord voor de deur deurklink afneembaar slotje voor in de deur gietijzeren wandplaten.


ATLANTA GEBRUIKSAANWIJZING 1. Lees eerst zorgvuldig de gebruiksaanwijzing voordat u het toestel . Download hier gratis uw Barbas Haarden handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen. Wij hebben een barbas haard type universal Nb. Wij willen het glas schoonmaken, maar weten niet hoe het voorfront verwijderd moet worden.


De ontstekingstemperatuur van de vluchtige verbindingen is ongeveer 5°C. V erbranden van de vaste koolstof: De vaste component die overblijft bestaat uit bijna zuivere koolstof, die bij ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts