dinsdag 30 juni 2015

Ruby fires bio ethanol

Ruby Fires is gespecialiseerd in haarden zonder rookkanaal. U neemt met de inzethaard op bio ethanol een kwaliteitsproduct in huis. De ethanol haard werkt volledig veilig en schoon op biologische brandstof.


De bio ethanol inzethaard is gekeurd op verschillende functionaliteiten. Zo is er onder andere gekeken naar het .

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot. Snelle levering, gratis thuisbezorgd. Keramische branders bio - ethanol voor in sfeerhaard.


KWALITEIT EN VEILIGHEID bij Biohaarddesign. De inzethaard creëert echt. Vind ruby fires bio ethanol op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Hiermee past de haard ideaal in ieder modern interieur. De losse branders kunnen ook in bestaande open haarden geplaatst worden. Verwarmingsbron, Bio - ethanol.


Bovendien kan deze sfeerhaard in . Stook duurzaam met bio - ethanol. Het merk is toonaangevend op het gebied van decoratieve sfeerhaarden. Deze modellen geven een levensecht vuurbeeld door waterdamp. Dit betekent geen kosten van gas of hout en toch een prachtig vlammenspel. Schouw Santos fossielsteen wit en grijs gepolijst met een grijze stenen achterwand.


Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van e. De optimale vlambeleving krijgt u door het percentage alcohol dat in de bio-ethanol zit. Deze biosfeerhaard heeft echt vuur zonder een rookkanaal of gasaansluiting.


Dus zeer makkelijk overal te plaatsen of te . Veilige haarden op bio ethanol bestaan namelijk wel!

Deze sfeerhaarden zijn eenvoudig te installeren, doordat ze geen rookkanaal nodig hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts