dinsdag 23 juni 2015

Kraalschroten gegrond

Meer dan 6strekkende meter oude planken kraal schroten ). Schroten hebben gediend als plafond en zaten als derde plafond verborgen. Afmeting 18x144mm ( dikte x breedte). Alleen per lengte te bestellen. Het gronden gebeurt na bestelling.


De delen liggen onbehandeld op voorraad.

Voor het gemak zijn de panelen alvast voorzien van een laagje grondverf zodat deze eenvoudig in iedere gewenste kleur kunnen worden afgelakt. Geprofileerd kraaldeel voor binnen- en buitentoepassing. De getoonde afmetingen zijn netto WERKENDE MATEN Andere maten op aanvraag. Het plaatsen van de panelen kan eenvoudig en snel met behulp van Profixi rails en clips. HO-Berg heeft altijd grenen kraaldelen in voorraad liggen.


CanDo MDF schroten zijn op diverse manier toepasbaar op wanden en plafonds. Deze kraaldelen hebben nog het ouderwetse profiel en zijn nergens anders verkrijgbaar! Het ouderwetse profiel staat bekend om de dikte van de plank en de grove kraal.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Kraalschroot vervaardigd uit Noord-Europees kwaliteitsvuren voor wan plafond of lambrisering. Netto dikte artikel: mm. Productbenaming: Schroot. Vurenhout voor klussers. Welkom op de website van de houtboer.


DEZE WEBSITE IS VERHUISD. Zweeds rabat potdeksel grijs gegrond. Behandeling: Onbehandeld. Deze vuren houten kraaldeel wordt gezaagd uit een plank met een maat van 22x1mm. Kraaldeel vuren hout onbehandeld 1. Bij PontMeyer vindt u een uitgebreid assortiment dat direct geleverd kan worden in heel Nederland.


Wij kunnen dit leveren (afgekort) op lengte, in elke gewenste hoeveelhei afmeting en kwaliteit. Ook hebben wij de mogelijkheid u onze producten gegrond of gelakt aan te kunnen bieden! MDF Kraalschroot gegrond 12x136mm, m¹, € 6 € 19. Grenen sponningschroot 12x83mm, m¹, € 3 € 65.


Western Red Cedar sponningschroot 12x83mm, m¹, € 2 € 38.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts