donderdag 11 juni 2015

Nefit enviline bivalent

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. De EnviLine buitenunit - Split of Monoblock - wordt gecombineerd met een bivalente wandhangende EnviLine binnennunit en een externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een (aanwezige) cv-ketel of hout- of pelletkachel.


Het warme water wordt geleverd door een cv-combiketel, of door de combinatie warmtepomp en . Nefits warmtepompen kunt u bovendien uitbreiden met een Nefit zonne- energiesysteem voor een compleet energieneutrale oplossing.

Belangrijk voordeel voor zowel u, als de installateur: één installatie, één merk, één aanspreekpunt voor alle systeemcomponenten: de ervaren Nefit Service- organisatie. De all electric serie is beschikbaar als Tower, Tower solar en als losse boiler met een binnenunit. Bivalent binnenunit: De Nefit bivalente serie warmtepompen . Met schone energie uit de buitenlucht levert de duurzame EnviLine split warmtepomp een enorme.


Vermogen (A7W35) (kW) 5. Geluidsniveau dB (A) 40. Afmeting binnenunit (mm) h700xb490xd400. Gewicht binnenunit (kg) 30.

Bent u op zoek naar energie besparing of naar een goed rendement op uw geld wat op de bank staat, kies dan voor een duurzame investering in bijvoorbeeld de Nefit bivalent warmtepomp installatie en combineer deze met uw bestaande of nieuwe combiketel waarmee u tot wel kunt besparen. De hoge kwaliteit zorgt . Koeling tot aangename waarden. Optie: Nefit PV- systeem kan direct op de binnen- unit worden aangesloten voor groene stroom- voorziening (Smart Grid). De maximale cv-aanvoertemperatuur is 62ºC, één van de hoogste prestaties in de markt. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen levert dit energie-efficiënte systeem zeer hoge prestaties.


De duurzame EnviLine split warmtepomp levert een enorme besparing op met schone energie. De EnviLine buitenunit – Split of Monoblock – wordt gecombineerd met een bivalente wandhangende EnviLine binnennunit en een externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een (aanwezige) cv-ketel of hout- of pelletkachel. Nefit EnviLine Monoblock is de stilste in zijn . Hierdoor ontstaan vier . Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Systeemwijzer: Nefit heeft een overzichtelijke overzicht gemaakt van de meest voorkomende sytemen is de vorm van een wijzer.


Verwarmen en koelen met gratis, schone buitenlucht. Deze is te downloaden via de LINK. B-S Bivalente pakket online bestellen bij Wasco (al jr. uw groothandel). Correct en snel geleverd.

Gedegen technische ondersteuning. Kun je bij Panasonic ook met de kamerthermostaat bivalent laten regelen zoals bij de Elga? Dat vereist een modulerende HR ketel want anders .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts