woensdag 10 juni 2015

Henco 20mm

Cv leidingen zijn er in talloze uitvoeringen. Bij Warmteservice bieden we u een ruim assortiment waar we u graag alles over vertellen. Een sterke blauwe 20mm alupex buis van Henco die 16bar druk aankan met 10mm isolatie.


Een sterke rode 20mm alupex buis van Henco die 16bar druk aankan met 6mm isolatie. Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk.

DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Verbindingslichaam uit PVDF. De huls is uitgerust met kijkvenstertjes om de correcte plaatsing van de buis te controleren.


Pershuls uit roestvrij staal. Speciale positioneringsrand om de koppeling op de juiste manier in de persbek te plaatsen. Flexibele O-ring uit EPDM. DZR: corrosiebestendig messing.

Het hart van het uitgebreide assortiment is zonder twijfel de gepatenteerde meerlagenbuis. Radiatoren, badkamermeubels, accessoires tot douchecabines. Bekijk ons uitgebreide assortiment!


Koop of Verkoop henco op Marktplaats. Henco Alupex maat is ook in kortere lengtes verkrijgbaar en maat . Henco Vision behoeft geen persgereedschap en is later weer demontabel. Henco buis 20mm met isolatie (6mm) 50M rood of blauw Enkel afhalen. Maximaal bij verbouw is mbar verlies, bij nieuwbouw 1. Dus de leiding is te lang, of te dun. Bovendien vergeet ik voor het gemak nog even alle overige koppelingen, die . Serie, Vision insteekkoppeling.


Montagewijze, In koppeling. Henco Perskoppelingen uit messing Het verbindingslichaam van de koppeling bestaat uit messing. In tegenstelling tot de PVDF koppeling dient de messing koppeling voorzien te zijn. Henco BE persbek voor persfittingen compleet, geschikt voor buisdiameter 20mm , contourcode TH, geschikt voor merk persfitting henco.


Persbek voor persfittingen.

Geschikt voor buisdiameter. Het resultaat is nog steeds de meest toonaangevende, multifunctionele als ook de meest betrouwbare buis . Please note these adaptors will only fit 20mm pipe with a wall thickness of 2mm . ALPEX BUIS VOOR CV EN SANITAIR ZONDER BESCHERMMANTEL Meer info. Levertijd: tot werkdagen.


BTW Aantal: Aan mandje toevoegen. Hieronder vindt u alle producten met betrekking tot de categorie hulpstukken gas ( Henco ). Deze hulpstukken zijn geschikt voor de leidingen (t.b.v. gas) van het merk Henco. U bent welkom in onze toonzaal in Merksplas. Voordelig bestellen, kijk hier voor alle Henco artikelen.


HENCO BUIZENRICHTER PS-16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts