dinsdag 30 juni 2015

Domo aircooler do151a handleiding

Download hier gratis uw Domo DO151A handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Het bekijken en downloaden van deze Airco handleiding is geheel gratis.


Bekijk hier de Domo DO151A handleiding. Vraag over de Domo DO151A ?

MANUAL DE INSTRUCCIONES. Lees de handleiding aandachtig door voor je het toestel gebruikt. Schakel het toestel steeds uit alvorens onderdelen te plaatsen of . Les accessoires et pičces détachées de Domo sont ŕ présent disponibles en ligne sur.


De air cooler zal dus op stand HI achtereenvolgens een sterke, matige en zwakke zeebries voortbrengen over een tijdspanne van uur, waarna deze cyclus herhaald wordt. Productfiche domo do151a : Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de domo do151a bij Vanden Borre. Een aircooler verkoelt de lucht maximaal een paar graden. DOMO DO151A , Ventilator.


Maar het brengt voor sommige mensen ook een hoop ellende met zich mee.

Droge lucht, geïrriteerde ogen, hooikoorts en astma. Bovendien is het soms ook onaangenaam warm in huis. De Domo DO151A is dan de superheld waar je op zit te wachten.


Deze aircooler heeft namelijk krachten. Volgens de handleiding zou dit toestel 300m³ verkoelen per uur , de temperatuur zou daarbij tot 4° graden lager zijn dan in niet-gekoelde ruimtes. Jammer genoeg voldoet dit toestel niet aan de verwachtingen.


Er wordt inderdaad koele lucht rondgeblazen, maar de temperatuur daalt niet. Niet meer dan een dure ventilator. Vind je een ventilator niet verkoelend genoeg en vind je een airconditioner te duur en lastig te installeren vanwege het gaten boren? Kies dan voor de Tristar mobiele aircooler. Garantietype: Carry-in- garantie . Bestel eenvoudig via onze website.


Dit product is geen airco maar een aircooler , dwz het product verfrist de lucht maar maakt de ruimte niet kouder zoals een airco. Als je er voldoende ( koelelementen) ijs - liefst ijskoud water in doet blaast ie koude lucht. Wel opletten tijdens warme dagen warmt je water snel mee op met de omgevingstempetratuur.


De Domo aircooler - DO151A -BB doet zoveel meer dan enkel verkoelen. De 3-in -technologie zuivert, koelt én bevochtigt de lucht. De aangezogen warme lucht wordt eerst gezuiverd door het filtersysteem.

De lucht wordt gekoeld én bevochtigd. Ben je op zoek naar een handleiding van de Domo DO151A ? The Domo DO151A and other products you use every day were certainly offered in the manual set.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts