vrijdag 26 juni 2015

Werkzaamheden spoor vandaag

Overzicht van huidige treinstoringen en werkzaamheden , actuele vertrektijden en reisplanner. Informatie over treinreizen naar België, Duitsland en Frankrijk. Deze pagina toont alle komende werkzaamheden aan het spoor.


Vul dan eenvoudig uw reisdatum in en klik op 'filter' om te zien of er werkzaamheden zijn. Er kunnen nog veranderingen .

Het spoorwegnet heeft periodiek onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat de treinen veilig en soepel kunnen blijven rijden. Naast het periodieke onderhoud zijn er continue projecten om de bestaande . Het is heel vervelen maar we weten nog niet hoe lang deze verstoring gaat duren. Volgens een NS-woordvoerder is spoorbeheerder ProRail verantwoordelijk voor de werkzaamheden. Tussen Woerden en Gouda zet . Met een drukke ochtendspits zoals vandaag zal het in de treinen extra druk worden.


Download ook onze app voor uw Android of iOS.

Verbetering spoor en station Zwolle. Station Zwolle is een belangrijk OV- knooppunt. Daarom wordt ook daar gewerkt aan verbetering en vernieuwing van spoor en station. Om dit veilig en goed te kunnen doen hebben je kans dat je reis op. Volgende week vertrekken er bijna geen treinen vanaf station Hollands Spoor.


Er rijdt alleen nog een pendeltrein richting Den Haag Centraal. Dit duurt tot zondag augustus. Alle reizigers moeten omreizen via Den Haag . ProRail heeft in overleg met reizigers- en goederenvervoerders ervoor gekozen een aantal grote werkzaamheden uit te voeren in de herfstvakantie omdat er dan minder reizigers zijn, is de toelichting van de spoorbeheerder. TILBURG - Het wordt afzien voor treinreizigers in de herfstvakantie. Er vinden vanaf vrijdagnacht door de hele provincie verschillende werkzaamheden plaats.


Met name op de trajecten Tilburg-Boxtel en Tilburg-Den Bosch is het raak. Er rijden dit weekend minder treinen (Foto: archief RTV Drenthe). Vandaag worden bussen ingezet . Gelijktijdig met de spoorwerkzaamheden is afgelopen dagen tussen Mook en Molenhoek een fietstunnel onder het spoortalud aangeleg als onderdeel van de toekomstige snelfietsroute tussen Nijmegen en Cuijk.

Wanneer: zaterdag tot en met zondag januari .

Na deze week is de overlast nog niet . Daarom onderhoudt en vernieuwt ProRail rails, wissels en stations in Nederland. Elke week werkt ProRail op tal van plaatsen aan het spoor. Hier ziet u een overzicht van de werkzaamheden die uw treinreis kunnen beïnvloeden. Niet alleen de werkzaamheden in Nederlan maar ook in het buitenland kunt u hier vinden . Klik hier voor een actuele spoorkaart met de laatste storingen en vertragingen. Disclaimer: deze service is gratis te gebruiken.


Treinennieuws aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor . Bezoek ook de officiële website van de NS voor actuele persberichten en andere zaken die van belang kunnen zijn voor uw treinreis. ProRail vernieuwt van zaterdag juli tot en met zondag juli diverse sporen rond Utrecht. Daardoor rijden er in die periode geen treinen tussen Utrecht. De NS voert vannacht en morgen werkzaamheden uit aan het spoor.


Reizigers moeten rekenen op een langere reistijd. Werkzaamheden-aan-het-spoor-en-storing-NS-zet-bussen-in-up. Ook de intercity van 23. De NS zet bussen in om haar reizigers te vervoeren.


Een buitendienststelling wordt bij ProRail aangevraagd op het moment dat er werkzaamheden op of nabij de spoorbaan uitgevoerd moeten worden. Rotterdam, rijdt vannacht niet. Er kan hierbij sprake zijn van werkzaamheden aan het spoor maar ook aan het inschuiven van het wegdek van een viaduct of het uitvoeren van doorpersingen.


Vanuit Roosendaal rijdt de trein via Lage Zwaluwe, vanuit Etten-Leur naar Breda en vice versa rijden er bussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts