woensdag 24 juni 2015

Waterkoker die niet warm wordt aan de buitenkant

Word niet warm aan de buitenkant , na diverse keren opwarmen in korte tijd wel. Instelbare temperatuur met warmhoud functie is echt een uitkomst. Inhoud had wat kleiner gemogen voor mij persoonlijk, echter er is geen geschikte liter waterkoker beschikbaar die gelijke punten scoort.


Deksel sluit goed en lekt niet , echter . Of je nou wel of niet van thee of koffie houdt, elke keuken is natuurlijk incompleet zonder waterkoker.

Hij ziet er stijlvol uit en kookt snel. Daarnaast heeft de waterkoker een prettige schenktuit en ligt hij lekker in de hand. Groot pluspunt in tegenstelling tot andere waterkokers is dat de deksel niet heet wordt tijdens het koken. Je moet beter gezegd geen plastic waterkoker gebruiken. Deze voldoet daar perfect aan.


Hij heeft geen plastic binnenkant en ook geen plastic venster waar je aan de buitenkant van kan aflezen hoeveel erin moet of zit. Hij is dubbelwandig en isoleert fantastisch.

De buitenkant wordt niet warm , je brandt je handen niet dus ! De Hema waterkoker was na jaar zo leuk als een mandje. Normaal raadpleeg ik altijd Kieskeurig maar door een paar dagen geen internet kon dit niet. Blauw geeft eenextra uitstraling. Zwaar RVS met een buitenkant die warm wordt.


Mooi design, snel, geluidloos en wordt niet warm aan de buitenkant ! Hij geeft tevens een piepje als hij klaar is. Wij hebben een waterkoker op het werk die heel warm wordt aan de buitenkant ik ben heel blij dat dit niet het geval is want dat is gevaarlijk. Pluspunt: warmhoudfunctie. In verband met een klein kind op zoek naar een waterkoker die niet warm wordt aan de buitenkant. Met deze een heel goede gevonden.


De edeluitziende WMF-edelstaal-koker isoleert niet bijzonder opvallend goed en wordt aan de buitenkant zelfs erg warm , een nadeel wanneer heet warm water langer moet blijven staan. Hiervoor zijn er vermoedelijk nog kostenverhogende verwarmingselementen die je met knopdruk langere kunt laten . Hij wordt ook niet heet aan de buitenkant. Een bekende van mij heeft er overigens een die geisoleerd is, het water blijft er echt enorm lang warm in.


Natuurlijk kan het zo zijn dat je een waterkoker zoekt die simpelweg water kan koken en niet meer dan dat hoeft te doen.

Beste waterkoker : Een luxe waterkoker met vooringestelde temperatuurknoppen en warmhoudfunctie. Doordat het een enkele wand heeft, wordt de buitenkant wel heet! Niet alleen voor een kopje thee, maar ook voor de bereiding van soepen, rijst en groenten en voor het ontsmetten van voorwerpen. De ene waterkoker is de andere niet. Daarnaast wordt de buitenkant van een dubbelwandige waterkoker minder warm tijdens het koken en is dus makkelijker vast te pakken.


Het is een van de weinige waterkokers die echt koel blijft aan de buitenkant. Bovendien blijft het water door de isolatie lang warm. Enkel opletten op de schenktuit die wel warm wordt (na inschenken van het kokende water) omdat deze niet. Koude dagen en op zoek naar een drankje dat u warm houdt dan is thee perfect voor u. Voor veel mensen is het belangrijk dat de buitenkant van de waterkoker niet te heet wordt. Veel waterkokers hebben een (uitneembare) filter om ervoor te zorgen dat er geen kalk in je thee komt.


Ja, ik beveel dit product aan. Minpunten Nog niet ontdekt. Het is een goede waterkoker , wordt snel warm en de kan wordt niet warm aan de buitenkant , het water blijft lang warm.


Vond je deze review nuttig? Marianne 12-7-Geverifieerde koper. Het vermogen van een waterkoker wordt weergegeven met het aantal Watt (W) en bepaalt voor een groot deel hoe snel het water gekookt is. Het aantal Watt varieert van 5tot ongeveer.


Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de waterkoker koel blijft, zodat je je hier niet aan kunt branden. Warmhouden ook, tot wel minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts