woensdag 24 juni 2015

Aduro hybride

Hij stookt krachtig warm en is bijzonder rendementsvol. De His brandend in de showroom te zien bij 123-Kaminofen. The hybrid stove makes it possible, amongst other things, to light your stove, even when you are not at home. U heeft dus de keuze tussen de twee milieuvriendelijkste warmtebronnen: houtblokken of pellets.


En dit alles geïntegreerd in een kachel met een aantrekkelijk design.

Op elk gewenst moment kunt . Dit label verkregen ze niet enkel door de groene werking van de kachel, maar ook door hun productieproces. Daarnaast zijn ze betaalbaar, van zeer goede . Wil je na een lange dag werken graag thuiskomen in een verwarmd huis? Dat kan door je hybride kachel eenvoudigweg te programmeren op pellets. Dan hervul je deze kachel met een paar houtblokken!


U kan de kachel programmeren om automatisch te starten en stoppen wanneer u dat wenst.

In dit geval werkt hij op pellets. Als u wilt overschakelen op hout, kan u de houtblokken eenvoudigweg in de . Een houtvuurtje vood de gezellige sfeer en pellets als practische verwarming! De mooiste pelletkachel ter wereld? De meest gebruiksvriendelijke houtkachel in de wereld?


Of is het een beetje van beide - en zoveel meer? Deze naam is een signaal voor de toekomst, een kachel die zowel pellets als regulier hout . Hybridovnen gør det blandt andet muligt at tænde sin ovn, selvom man ikke er hjemme. Le plus beau poêle à granulés au monde ? Le poêle à bois le plus convivial au monde ? Ou peut-être les deux, et bien plus. Le bois pour un feu classique et . Dit alles geïntegreerd in een kachel met aantrekkelijk design. Nu wel heel gunstig geprijsd.


Focos haardenspeciaalzaak levert -snel en tegen de laagste prijs. U kunt op onze website van focos haardenspeciaalzaak een ruim assortiment houtkachels, pellethaarden en gashaarden vinden die wij u.

U wilt na een lange dag werken graag thuiskomen in een verwarmd huis? Hout of Pellets, aan u de keuze! S avonds geniet u liever van gezellige vlammen? Hervul de kachel met enkele houtblokken en de kachel schakelt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts