dinsdag 2 juni 2015

Trek elektrische fietsen

E-bikes van Trek maken meer mogelijk. Terug naar vorige pagina. Het is niet moeilijk om een fietsenfabriek te starten. Het is moeilijk om dingen te maken die lang meegaan.


Het moeilijke deel is de kern van wat we doen en wie we zijn. Born in a Barn - Begonnen in een schuur, waar twee vastberaden kerels hun droom .

Als een van de grootste MTB merken in de wereld hebben ze nu ook een mooi programma E-MTB fietsen in hun programma. De topfietsen zijn allemaal uitgevoerd met de nieuwe Bosch Performan CX motoren (75Nm). Deze hebben wij op deze . Koop of Verkoop trek op Marktplaats.


Shop online of kom langs in onze megastore in Moordrecht, vlakbij Gouda en Rotterdam. Bekijk de testresultaten van Trek en andere merken elektrische fietsen. Het gaat over damesfiets met heel wein… € 6100.


Trek Navigator L5Plus de beste en betrouwbaar elektrische fiets.

Lees verder voor meer info en alle aanbiedingen. De elektrische fiets is definitief doorgebroken. De Kampioen heeft twaalf uiteenlopende modellen getest. Verschillend in uiterlijk, aandrijving én prijs.


Een allround elektrische fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een perfecte gewichtsverdeling met de extreem betrouwbare middenmotor van Bosch! Een sterke no-nonsens elektrische fiets ! Trek fiets met elektrische ondersteuning met de motor.


Die word bedient door een eenvoudige display. Het elektrische steuntje in de rug. Hij ziet eruit als een gewone fiets maar het geheim zit in het achterwiel. De krachtige middenmotor zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van al uw ritten, wat uw bestemming dan ook is. De versnellingen zorgen ervoor dat u altijd prettig fietst, ook met wind tegen of . Wilt u binnenkort fietsen op een elektrische fiets van het merk Trek ? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kinderfietsen, recreatieve stadfietsen en professionele racefietsen, maar ook voor een elektrische fiets van het merk Trek bent u . Maar buiten de race en ATB fietsen bouwt Trek een geweldig programma Sportieve en electrische fietsen voor allround gebruik.


Van de T5tot het topmodel zie je dit doorgetrokken in de modellenlijn.

Trek elektrische fietsen met Bosch active middenmotor. Test alle Trek modellen. Amerikaans merk en het meest bekend toen Armstong er jaren op fietste en wij allemaal dachten dat hij op een bidon sportdrank en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts