donderdag 18 juni 2015

Remeha tzerra pomp instellen

Installateur geeft toen de pompsnelheid aangepast, van stand (laagste denk ik) naar stand 5. Via menu, installateur, ketel instellen en dan parameter weer op zetten. Is het handig om iets te veranderen om tzerra nog efficienter te laten werken? Wilibald Volumestroom ventilator en instelling toerental pomp ? Reageer op deze vraag Misbruik melden.

De pompsnelheid en de minimale draaisnelheid kun je instellen via de I Sense thermostaat. Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Waar vind ik op een iSense thermostaat de pompsnelheid ? Bij remeha tzerra ketel. Parameters Parameter 29.


Kijk wel of die parameter overeen komt bij jou met de calenta, zie je manual. Servicemeldingen van de ketel kunnen hier gereset worden.

Reset de servicemelding na de uitgevoerde servicebeurt aan de ketel. Dit kan de actieve melding zijn of de eerstvolgende melding. Hoog rendement gaswandketel. Het gebruik van de ketel en de. Plus - 28c Plus - 39c Plus.


De pomp en de ketel zelf worden dan ingeschakeld. JvdL, die is voor de plus versie met a label pomp en draaiknop voor de temperatuur(en). De niet plus versie heeft dat helaas niet. Zuiniger Afstellen van de ketel.


Dat lijkt ingrijpender dan het is, want ik hoefde geen gasvoerende delen te openen. Het verlagen van de pompstand bespaart elektriciteit en — veel belangrijker . Gelijktijdigheid van deze functies is niet vereist. Instellingen waarbij de Tzerra M 28c CWconform Comfort.


Gaskeur CW (Comfort Warmwater). Dit houdt in dat de Tzerra M 39c CWvoldoet . Na de aanschaf van mijn nieuwe cv-ketel ontdekte ik pas dat de niet-regelbare pomp over een vermogen van Watt beschikte.

In deze video demonstreert de technisch instructeur van Remeha hoe een Calenta cv-ketel wordt. Vorige week hebben we onze jarige Nefit ketel verruild voor een Remeha Calenta 40c CW5. De oude ketel deed het nog wel, maar ons verbruik was mega.


Meer resultaten van forum. De Remeha Avanta is ook geschikt voor alleen warmwaterbe- drijf. Het toestel kan dan als geiser functioneren. De aanvoer en retour aansluitingen.


Tzerra in basisuitvoering. Deze extra besparing kan. Remeha Tzerra (Plus) vrijwel overal te plaatsen. De standaardinstellingen zijn toereikend voor vrijwel alle gebruikelijke.


Recensie en specificaties van de Remeha - Tzerra M 39C CWcv-ketel. Daarnaast, een modulerende pomp of een pomp die een verschillend aantal pompstanden kent en die vanuit de ketel automatisch wordt bestuur zal zorgen dat niet onnodig veel energie verloren gaat aan een onnodig hoge pompkracht. Tapcapaciteit bij 40C: 1ltr,min.


Afmeting hxbxd c55x37xcm. Garantie warmtewisselaar: jr. Het zijn zeer compacte ketels en uit onze test blijkt dat het goede allrounders zijn. Dit is de CW5-variant, we hebben de CWook getest.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts