woensdag 3 juni 2015

Antieke schouw te koop

Schouw is gemakkelijk te demonteren en. Voor meer info bel of mail. Bieden vanaf 550-, voor meer info graag mailen of appen zie ook mijn andere advertenties. Aangeboden antieke schouwen , de schouwen verkeren in uitmuntende staat.


Hoog speciaal model weinig te zien.

Achterhuis heeft een permanente collectie van ongeveer 3schouwen waarvan ongeveer een 1tal originele antieke marmeren schouwen staan opgesteld. Er is keuze uit vroege marmerstenen schouwen en schouwen bestaande uit verschillende losse onderdelen van een iets latere . Uit verschillende Stijlperiodes, vervaardigd in diverse materialen en waar nodig gerestaureerd. Maar u kunt ook bij bij ons terecht voor vergelijkbare nieuwe en op maat . Grote voorraad zandstenen en marmeren schouwen. Eigen natuursteenwerkplaats waar originele schouwen worden klaargemaakt, dus maatwerk is mogelijk.


In onze collectie vindt u onder andere gebruikte deuren, authentieke schouwen, gietijzeren trapspijlen en antiek hekwerk.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Dan nodigen wij u graag uit om verder te kijken op onze website. Ook zandstenen replica schouwen zijn bij ons te verkrijgen. Deze worden in Frankrijk gemaakt en zijn er in vele verschillende maten en afwerkingen, vaak zijn deze moeilijk te onderscheiden van de echte antieke schouwen. Kunt u de juiste niet vinden is er ook nog de mogelijkheid om bestaande schouwen door ons te.


Kleine schouwmantels en grote schouwmantels wisselen elkaar af in onze toonzaal. Een klein marmer schouwtje voor in een kleine ruimte of een zeer grote indrukwekkende sierschouw in Franse steen voor een vergaderzaal. Ook zijn er steeds een aantal kasteelschouwen te koop. Wat dacht u van een kasteelschouw met . Van antieke schouwen in eenvoudig zwart marmer tot de meest rijk gebeeldhouwde antieke schouwen van exclusieve marmersoorten.


Van 17de- eeuwse schouwen bestaande uit. U bent van harte welkom in onze showroom om deze schouwen en onze andere schouwen te bekijken. Deskundige plaatsing en grote collectie luxe marmeren schouwen, antieke marmeren schouwen en massief marmeren schouwen door Mabo 's-Hertogenbosch. Antieke schouwen marmer.


Onze specialisten hebben . De Opkamer heeft een prachtige collectie van antieke schouwen en sierschouw van Franse kalksteen of zandsteen.

De antieke zandsteen schouwen en schouwmantels zijn 18de of 19de eeuw en komen vaak uit Frankrijk of Belgie. Deze prachtige antieke marmeren schouw is uit het tijdperk van Louis XV, 19e eeuw. Noir de Mazy schouw - Prachtige diepzwarte antieke marmeren schouw uit België. Restauratie Plaatsing Afwerking door Anresto te Lommel, uw antieke schouwen specialist.


Franse voorzetschouw Louis XVI carrara marmer 19de eeuws, ~ antieke schouw klik vergroting~ Frans Bourgondische schouw 18e eeuws. Dan adviseren wij u beide tegelijk te kopen. U bent er dan zeker van, dat haard en schouw op elkaar zijn afgestemd. Koop in ieder geval nooit zomaar een losse schouw. Doet u dat wel, dat loopt u het risico geen haard te kunnen vinden die past bij de schouw.


Het plaatsen van een schouw is vakwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts