donderdag 18 juni 2015

Honeywell th8210m1003 aansluiten

Raadpleeg de gebruikersaanwijzing van uw toestel voor de juiste aansluiting. Chronotherm Touch Modulation. Toelaatbare omgevingscondities. CE-merk (EMC-richtlijn).


Figuur 5: Aansluiting bedrading. Attentie: Tijdens het installeren .

OPTIMALISERENDE, TOUCHSCREEN KLOKTHERMOSTAAT. Het aansluiten van een externe binnentemperatuurvoe-. De bediening is uiterst eenvoudig met het touchscreen. Innovatieve comfortproducten die uitblinken in eenvoud en efficiëntie. Honeywell heeft meer dan honderd jaar ervaring met . Zo geniet u van een aangenaam warm huis, terwijl u tegelijker- tijd bespaart op energie.


Want weet u dat uw wooncomfort het grootste potentieel biedt qua energiebesparing? Daarom hebben wij, in samenwerking met de. In de beschrijving van de ketel werd niets gezegd over de aansluiting van een modulerende thermostaat.

Een modern design, eenvoudige bediening en. Snel en erg gemakkelijk in aansluiten en in gebruik. Vond je dit een nuttige review? Valt me wel op dat de vorige 0. Ook zitten er wel batterijen in, dit staat in de . Ten behoeve van TELE-functie.


Zwakstroom, extern potentiaalvrij contact in randapparatuur. Lengte aansluitkabel : tot ca. Voor het aansluiten van optionele buitentemperatuurvoeler. Welke thermostaat kan ik op mijn Intergas cv ketel aansluiten ? De CMT907A is de zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor aansluiting aan 220V, nodig voor sommige regelingen van stadsverwarming of buitenlandse verwarmingsketels. Een geavanceerde touch screen klokthermostaat, die is uitgerust met een logische, menugestuurde bediening, waardoor de gebruiker door middel . De thermostaat is zelflerend en zorgt dat de gewenste temperatuur is bereikt op het ingestelde tijdstip.


Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en vestigingen. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts