dinsdag 17 maart 2015

Mobiele airco pure 811106

Mobiele airconditioners. Ideaal om ruimtes te verkoelen. Draagbare mobiele aircondinioner met LCD afstandsbediening. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Het is makkelijk te verplaatsen naar waar het apparaat nodig is en direct in gebruik te nemen.

Wordt geleverd inclusief LCD sfstandsbediening. De lengte van de afvoerslang is . Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. De airco is makkelijk te verplaatsen door de wielen. Tevens beschikt de airco over een timer.


De vervoerder moet mogelijk telefonisch contact met u . Vergelijk meer Klimaatbeheersing aanbiedingen op Beste.

Prijs inclusief verzendkosten (gratis). Inclusief LCD Afstandsbediening. Luchtfilter Verrijdbaar Energieklasse A. Capaciteit koelen in kW: 7. Afmeting: 3x 5x 650 . Een mobiele versie kan ook handig zijn.


Er zijn een voudige airco's die alleen de ruimte koelen, maar ook airco's met extra functies (bijvoorbeeld op tij of aangepast aan de temperatuur). Tijdelijk of permanent: zoek je alleen een airco voor in de zomer? Airconditioner met LCD afstandsbediening en luchtfilter.


Of wil je je airco gedurende de dag in een andere kamer kunnen draaien? Kies dan voor een mobiele airco. Klantenwaardering: Geef uw mening, Heel goe Goed.


Energie klasse A airco met een koel capaciteit van m³. Deze compacte airco is makkelijk te verplaatsen met de bijgeleverde wielen en met de LCD afstandbediening eenvoudig te bedienen. Schrijf je eigen beoordeling. Pure Cool Airco mobiel 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts