woensdag 25 maart 2015

Badger pellets verkooppunten limburg

Aarzel niet om ons te contacteren! Wij antwoorden u zo snel mogelijk! De voordelen van houtpellets. Badger pellets , een natuurlijke moderne brandstof.


De pellets zijn het gehele jaar door leverbaar waardoor ze erg stabiel zijn qua prijs.

De pellets voldoen standaard aan de strengste Europese kwaliteitsnormen en zijn in zakken leverbaar. Ze zijn verpakt in papieren zakken van kg. Op een pallet liggen er stuks. Verkoopprijs losse zakken 15kg: 4. PRIJS LOSSE ZAKKEN IN NEDERLAND DUURDER DOOR BTW-REGELING!


Geen waarborgpallet ( wegwerp) 1… € 2600. Dit zijn zonder twijfel de beste houtpellets op de markt van Belgische oorsprong. Houtpellets Badger DIN Plus kg.

Natuurprodukt, samengeperst uit puur naaldhout, zonder . Hierbij een overzicht van de technische specificaties van onze houtpellets. De naam Badger zullen de meeste eigenaren van pelletkachels wel kennen. Pellets : Voordelen, Soorten en Prijs indicaties.


Deze pellets worden van naaldbomen (vooral sparren) gemaakt uit de Belgische en Luxemburgsche Ardennen. Badger is de hoogste kwaliteit voor de thuiskachel , dus voorzien van de certificaten ENPlus certificaat, categorie A1 . Vind houtpellets op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wij als rijnen brandstoffen kunnen u top kwaliteit houtpellets van de merken. Verpakt in bigbags van 9kilo per stuk prijs . Bij de keuze van een merk is het nog belangrijker om te weten of dit merk een constante hoge kwaliteit pellets aflevert en dit hangt uitsluitend af van de kwaliteit van de gebruikte houtvezels. Tigerpellets worden geproduceerd in een fabriek waar uitsluitend ontschorste naaldbomen verwerkt worden en dit garandeert hun.


Nu heb ik ter test zo een zak van de Aveve gehaald en ik heb de indruk dat die een stuk properder branden, zijn ook lichter van kleur en je ziet veel minder glinsters weg springen tijdens het branden, ruitje blijft veel langer proper, denk dat ik daar 2 . Oost-, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Als je wil dan kan ik deze lijst mailen. Spijtige genoeg kan ik deze lijst niet in dit bericht plakken.


BADGER PELLETS IN EEN HERBRUIKBARE VERPAKKINg.

Natuurlijk hebben wij nagedacht over de verpakking en daarvoor overtuigend een papieren zak ontwikkeld. GRATIS IN MIJN GARAGE GEZET. Brandhout , houtpellets, houtbriketten ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts