woensdag 18 maart 2015

Keramische houtset

De keramische houtset van Ruby Fires is prima te gebruiken als decoratie voor in de bio-ethanol haarden van Ruby Fires. Hierdoor lijkt de open haard. De Ruby Fires keramische houtset (10-stuks) is zeer geschikt als decoratie bij o. De takken of stammetjes zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout.


Onbrandbaar en reukloos.

Een keramische houtset is bedoeld ter decoratie. Hoewel de keramische houtset onbrandbaar is raden het ten . Vind keramische houtblokken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Originele keramische houset voor een bio ethanol haard van ruby fires. Nieuwprijs: euro eventuele verzendkosten zijn voor de koper.


Bijzonder realistisch van hoge kwaliteit. Er zit bijna of geen verschil tussen echt hout en keramisch hout. Keramisch hout blijft altijd mooi.

Deze decoratieve luxe keramieke (steen) houtset is bedoeld voor gebruik in combinatie met een brander. De houtset is onbrandbaar en bedoeld om langs een brander te leggen. Als een keramische houtset volledig in de vlammen gelegd wordt kan de vlam hoger worden . Accessoires Haarden Houtset 6-delig aparto.


Perfect voor decoratie van een Bio Ethanol sfeerhaard of Gelbrander. Om de Ruby Fires Ambiance compleet te maken wordt aangeraden hierbij als decoratie houtset te bestellen. Deze haard kan ook tegen een wand geplaatst worden. Hiervoor kunt u als optie voor de achterplaat kiezen. Verwachte levertijd: werkdagen.


Dit revolutionaire product is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal met een keramische. Deze bio-ethanol keramische houtset geeft een natuurlijk beeld aan uw bio-ethanol haard. Toevoegen aan winkelwagen. Vuurvaste keramische houtblokken maken de sfeer van uw haard volledig. Levering: keramische houtblokken . Koop Nu Een Houtset 12-delig voor in een Bio-Ethanol haard van Biohaarddesign.


Decoratie Houtset zorgt voor een nog realistischer houtvuur in uw biohaard. Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online! Vind de beste selectie keramische houtset fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit keramische houtset voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De verschillende keramische houtsets zijn gemaakt van lichtgewicht keramische vezels en zijn zorgvuldig ontworpen.

Zie voor afmetingen de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts