dinsdag 24 maart 2015

Atag service belgie

Dat is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. Vanaf het derde jaar betaalt u dan alleen een service forfait per interventie. Deze vindt u terug op uw aankoopfactuur, in de gebruikshandleiding of . De eindgebruiker neemt altijd eerst contact op met de installateur of SelectDealer die de installatie heeft geplaatst.


U kunt altijd bij ons terecht.

Raadpleeg de kennisbank. Kosten: de gebruikelijke belkosten van uw telecomprovider. Houd het typenummer van uw apparaat bij de hand. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling stipt geleverd en perfect geplaatst wordt. Hiervoor staat een eigen plaatsingsteam tot uw beschikking.


Vergelijk 1bedrijven Atag , Forceville NV, JDR-Solutions, Freja Home Styling, Verheyen,. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze apparatuur, dat wij een unieke garantie aanbieden. Tot wel jaar waarborg op uw Pelgrim apparatuur.

Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Bekijk voor meer informatie ons Cookie statement. Ik kan helaas maar één ding concluderen en dat is nooit meer apparatuur van Atag kopen en tegen iedereen die het wil horen het advies uitbrengen om vooral géén Atag te kopen.


Uw service laat duidelijk te wensen over. Ondanks dat ik de mooie belofte van jaar garantie van jullie heb gekregen. ALGEMENE SERVICE - EN GARANTIEVOORWAARDEN VAN. Toepasselijkheid en definities.


Naast België worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 2medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de . Ontdek alle vacatures voor Atag Verwarming Belgie Customer Service Helpdesk op vacature. Vind eenvoudig je nieuwe job. Atag is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt Atag kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur.


Atag door het leveren van Atag onderdelen voor de gaskookplaat, oven en koelkast. Bestel je Atag onderdelen nu eenvoudig online bij Fiyo.

ATAG verwarming, beleef warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts