woensdag 11 maart 2015

Chronotherm touch modulation aansluiten

Figuur 2: Toestel spanningsloos maken. Modulation wordt bediend via een overzichtelijk Nederlands- talig touchscreen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen . Let op: deze modulerende thermostaat kan alleen aangesloten worden op een modulerende cv-ketel ! Een modern design, eenvoudige bediening en energiezuinige werking.

Dat zijn de drie kernelementen die uit marktonderzoek onder consumenten naar voren komen. Snel en erg gemakkelijk in aansluiten en in gebruik. Coolblue: alles voor een glimlach.


Chronotherm Touch Modulation. Het aansluiten van een buitentemperatuurvoeler,. In de beschrijving van de ketel werd niets gezegd over de aansluiting van een modulerende thermostaat.


De bijgeleverde thermostaat ondersteunt alle, voor de Elga belangrijke, functies. De Elga kan daarnaast ook werken met andere thermostaten, maar deze ondersteunen .

Prijzen vergelijk vanaf € 1395. De taal instellen van het evohome-bedienpaneel. Round Wireless verbinden met de Internet-gateway. BDRtoewijzen aan evohome Wi-Fi. U krijgt tips voor de beste locatie om de klokthermosta.


Bij het aansluiten kwam de melding in beel kabel fout of cv storing. Honeywell Round Modulation Wireless. Heb helaas de boekjes niet bij de ketel en kon niks vinden op internet.


Heb wat telefoontjes gepleegd en kwam erachter dat de pin aansluitingen in de ketel . De zelflerende, optimaliserende software staat. Afbeelding van Aansluitpakket II . Voor een optimaal rendement en comfortabel klimaat is het belangrijk een goede afweging . In die situatie zou ik eerst de thermostaat aansluiting kortsluiten bij de ketel en zo uitsluiten of je het bij de thermostaat of de ketel moet zoeken. De Touch Modulation maakt gebruik van het OpenTherm communicatieprotocol.


Check hier of uw ketel geschikt is voor dit systeem. OptimalComfort- functie Naast de continue weersafhankelijke regeling is het tevens mogelijk via de Optimal Comfort-functie een . Alle instellingen zijn onverliesbaar.

Automatische overschakeling tussen zomer- en wintertijd. Instelbaar voor ruimtetemperatuurregeling én (tijdelijke) weersafhankelijke regeling. Mogelijkheid voor aansluiten van binnen- of . Overstortventiel en vulkranen. Verwijderen en afvoeren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts