vrijdag 27 maart 2015

R437a kopen

Refrigerant gas R4R437a R4RISCEON for sale. Buy at low discount prices. Ter vervanging van het meer schadelijke r12. Ook alternatief voor r437a gelieve alleen. Ombouwen (retrofitten) niet verstandig!


Vul met een alternatief voor het oorspronkelijke koudemiddel.

Rkoelmiddel en is daarmee schijnbaar kansloos. R413a, R437a en eventueel nog . Befüllt mit 900g Kältemittel R437a Leergewicht nur ,Kg Kleine kompakte Bauweise Für den mobilen Einsatz bestens . Ik kwam onderstaand stuk tegen op i-net: Retrofitten van oude Rairco systemen onnodig! A, R407A, R407C, R422A en R422 R2 R3 R410A, R417A, R427A, R437A , R50 R74 R2en R600A. Beste heeft er iemand ervaring met het gas R437a.


Ik moet namelijk mijn airco opnieuw laten vullen en Ris nergens meer te verkrijgen. Isceon moplus is de beste vervanger voor Rmet. Alleen van het geld wat t kost kan je nog n extra Saab kopen.

Japan meer van dit soort gas kopen zodat ik als de werking weer wat minder word ik het zelf kan bij vullen, en als de airco het natuurlijk blijft doen. Nederland hier kan je vul setjes . Rvullen hoe wat en waar? Of je laat hem vullen met R437a. Dat is de directe vervanger voor Rmet dezelfde eigenschappen. Deze wordt voor oldtimers gebruikt, omdat die installaties berekend zijn om gesmeerd te worden door de vloeistof die in het systeem circuleert.


Voor HCFK mengsels zoals R401A en R409A kunt u R437A of R134a gebruiken, terwijl u R402A, R403B en R408A kunt vervangen door R422A of R404A. In elk Climalife kantoor vindt u experts die u kunnen helpen bij het combineren van uw systeemeisen met de juiste koelvloeistof. Om hier meer over te weten te komen . Lees hier alles over het gas en hoe u het kunt verkrijgen. Onze specialisten staan u graag te woord.


Ik ben weer toe aan bijvullen en heb op internet gelezen dat R437a nu het beste zou zijn voor de oude systemen. Ris echt niet meer te verkrijgen en ook bar en boos . Vreem ik had juist begrepen dat de moleculen van R437A groter zijn dan die van Ren dat dit de reden is om ipv 8gr. Bij mijn 2bleek dit zelfs nog wat veel te zijn, want als ik de airco aanzette . Koudemiddel (koelgas) is geschikt voor airconditioningssystemen en warmtepompen. R134a of r410a of ander koudemiddel kopen kan bij ons!


Veiligheidsinformatiebladen zijn dus niet bedoeld voor privé-personen die dergelijke producten kopen voor eigen gebruik: hiervoor dienen de etikettering op de.

Men heeft het over R437a ter vervanging van R12. De parkers en speednuts en washers zou ik wel allemaal kopen. Ik denk dat je de vervanger van Rbedoelt, R437A.


Misschien googelen of je ergens R4kunt kopen. Een compressor kun je eventueel gereviseerd kopen ( je hebt waarschijnlijk een York) de prijzen zijn behoorlijk omdat deze niet veel verkrijgbaar zijn. Deze MB familiedag staat boven alle clubs dus elke club, die iets met de ster heeft te maken is hierbij van harte uitgenodigd om zijn leden te wijzen op deze dag in het prachtige Friesland. Ik heb uitnodigingen verstuurd aan de clubs die bij de MBAC zijn aangesloten, zoals de MB107SL-club, MBTCN ( terreinwagenclub), .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts